Momente dramatice pentru Andreea Esca! Ce se întâmplă cu soțul știristei PRO TV

Momente dramatice pentru Andreea Esca! Ce se întâmplă cu soțul știristei PRO TV

Soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, a fost internat la secția de Anestezie și terapie intesivă (ATI) a spitalului Monza din Capitală, din cauza infecției cu noul coronavirus.

Surse medicale au dezvăluit mass-mediei că soțul Andreei Esca s-a infectat, de asemenea, cu noul coronavirus.

Alexandre Eram, în vârstă de 50 ani, se află la aceeași unitate medicală unde a fost internată și soția lui, după ce a fost confirmată cu COVID-19. Potrivit acelorași surse, starea omului de afaceri nu este deloc bună și a fost intubat, anunță cancan.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Andreea Esca, mesaj misterios după ce s-a aflat de infectarea cu coronavirus

Vedeta Pro TV Andreea Esca a publicat un mesaj misterios pe rețelele de socializare, la scurtă vreme după apariția informațiilor potrivit cărora s-ar fi infectat cu noul coronavirus la o petrecere pe plajă.

La scurtă vreme după ce s-a aflat că a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus, pe contul de Instagram al vedetei PRO a apărut o fotografie cu un fursec – înfățișând o față zâmbitoare – și o ceașcă de cafea. În locul altui mesaj, Andreea Esca a postat un emoticon vesel.

Postarea de pe Instagram a strâns, rapid, câteva mii de aprecieri din partea fanilor dar și comentarii de toate felurile. Pe lângă cei care o încurajau și îi doreau însănătoșire grabnică au fost destule mesaje din partea celor care i-au reproșat lipsa de responsabilitate.

„Dacă e adevărat, sper să te vindeci cat mai repede, să revii sănatoasă si frumoasă la treburile tale! Te-am apreciat foarte mult in timpul carantinei, ai fost pe baricade zi de zi și sunt sigură că ai respectat cât ai putut regulile. Uneori, mai lăsăm garda jos și aici mă includ și pe mine. E omenește. Să te faci repede bine! Tot respectul!”; „Cum a fost la petrecerea cu peste 100 de persoane? Cum stă treaba cu covid.ul, doar la tv ești foarte vehementă cu cine nu respectă regulile. Ciudat”; „E bine cu covidu după paranghelia de la novum?”, au scris câțiva dintre cei care au comentat la postarea vedetei Pro Tv.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public în ultimele zile, Andreea Esca ar fi fost testată pozitiv pentru noul coronavirus și s-ar afla printre salariații postului de televiziune care au contactat infecția.

Andreea Esca ar fi participat la o petrecere pe plajă, la inaugurarea resortului Novum by the Sea și acolo ar fi contactat virusul. La eveniment au fost mai mult de 50 de persoane invitate și se pare că mulși dintre participanți nu ar fi respectat regulile de protecție sanitară impuse de autorități.

Informațiile depsre cazul ei au apărut la două zile după ce Pro Tv a anunțat, într-o notificare că mai mulți angajați au fost infectați cu noul coronavirus.

View this post on Instagram

😊

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on Jul 12, 2020 at 12:30am PDT