Evenimentul Zilei > Monden > De ce s-a sinucis Lil Loaded? Mama rapperului are teoria ei
De ce s-a sinucis Lil Loaded? Mama rapperului are teoria ei

De ce s-a sinucis Lil Loaded? Mama rapperului are teoria ei

Showbizul din SUA a fost marcat de sinuciderea rapperului Lil Loaded, despre care iniţial s-a spus că şi-a luat viaţa pentru a nu ajunge în spatele gratiilor, teorie respinsă însă de mama artistului, care crede că fiul ei a recurs la gestul extrem din cauza unei despărţiri.

De ce s-a sinucis Lil Loaded? Mama rapperului are teoria ei şi nu crede că băiatul ei şi-a luat viaţa la 20 de ani pentru că se temea de o eventuală pedeapsă cu închisoarea.

Amintim că unul dintre cei mai vizibili tineri din rapul american era acuzat de omor după ce anul trecut a fost implicat în împușcarea lui Khalil Walker, prieten de-ai săi.

Din cauza acelei crime, Lil Loaded a şi fost arestat în octombrie 2020 şi cei care l-au cunoscut s-au gândit că stresul provocat de proces l-ar fi făcut să se împuşte în cap. La acea vreme, el a ieşit din spatele gratiilor după ce a fost plătită cauţiunea.

Totuşi, mama lui crede altceva. Ea a şi fost cea care l-a găsit zăcând într-o baltă de sânge în casa în care locuiau împreună. Jurnaliştii de la tmz.com au aflat că la mijloc a fost o depresie puternică, generată de fosta iubită a rapperului.

De ce s-a sinucis Lil Loaded?

Cei doi s-au despărţit şi artistul a fost foarte marcat de acest episod. „Polițiștii din Cedar Hill (Texas) au răspuns luni dimineață la un apel pentru o tentativă de sinucidere și când au ajuns acasă, mama lui Lil Loaded plângea pe verandă, iar rapperul era mort, cu o armă lângă el”, arată sursa citată.

Lil Loaded

Oamenii legii au aflat că mama lui LL a revenit acasă când a aflat despre intenţia fiului, dar când a ajuns, acesta zăcea inert, în holul de la etajul doi. Ulterior, poliţiştii au aflat că Lil Loaded era foarte afectat duminică seara.

El chiar a plâns şi i-a spus mamei sale că era foarte supărat, pentru că a iubit-o mult pe fosta prietenă. La puţin timp după această criză, tânărul a postat un mesaj de rău augur, conform tmz.com:

„Scumpo, te rog să mă ierți pentru neajunsurile mele și pentru că nu am reușit să te fac mândră. Cer intrarea în regatul Tău prin toate greșelile mele. Știu că îți iubești toți copiii și sunt pregătit ca inima și sufletul meu să vină lângă Tine.”

Numele real al lui Lil Loaded

Dashawn Maurice Robertson a fost născut în San Bernardino, California şi a devenit popular în anul 2019, după ce a lansat piesa „6locc 6a6y’.

Ulterior, ea a devenit virală şi a strâns peste 29 de milioane de vizualizări pe YouTube.  „Acest copil era pe o cale grozavă. Se lupta cu unele lucruri despre care ne-am fi dorit să știm”, a declarat Stanley Gabart, colaborator al casei de discuri care se ocupa de tânărul rapper.