Evenimentul ZileiPoliticaDe ce nu i-a răspuns Ana Birchall lui Liviu Dragnea la telefon

De ce nu i-a răspuns Ana Birchall lui Liviu Dragnea la telefon

De ce nu i-a răspuns Ana Birchall lui Liviu Dragnea la telefon
Pe 22 mai, Liviu Dragnea a sunat-o pe Ana Birchall (foto), ministrul interimar al justiției, însă aceasta nu i-a răspuns. S-a speculat că relația dintre cei doi se răcise în ultimul timp, Birchall nedorind să dea nicio OUG. Jurnaliștii de la Capital au dezvăluit de ce nu i-a răspuns Birchall lui Dragnea la telefon.

„Miercurea trecută, Liviu Dragnea a fost invitatul meu la Punctul culminant. A ajuns cam la fără un sfert. Cât am stat de vorbă înainte de intrarea în emisie, a sunat-o de trei ori la rând pe Ana Birchall. Ministrul interimar al Justiției nu i-a răspuns niciodată”, a povestit jurnalistul Victorul Ciutacu, realizatorul emisiunii de la RTV.

Numai că ministrul se afla la Gala CapitalTop 100 de femei de succes. Mai mult, fix la 19.45, atunci când Dragnea o suna pe Birchall, aceasta se afla pe scena galei, acolo unde susținea un discurs.

Birchall a stat la gala până la finalul evenimentului și s-a întreținut cu ambasadorul israelului în România. „Este o bucurie să transmit mesajul Guvernului și al primului ministru în fața celor mai puternice femei din România. Cred că ambiția, curajul, puterea de luptă si a acționa sunt printre calitățile femeilor care reusesc și nu renunță la feminitate. Faptul că în această seară e un eveniment dedicat femeilor este o dovadă că femeile din România au reușit să treaca peste bariere și munca le-a fost recunoscută de societate. Bunica mea mi-a spus, printre ultimele cuvinte ale ei: <>. Cred că femeile dau dovadă zi de zi de aceast lucru”, a spus ministrul interimar Justiției pe scena evenimentului de pe data de 22 mai.

 


Accesează: