Aşa sună ştirea. Iar zgomotul făcut de mintea mea la auzul ştirii spune: „Domnul Botezatu să ne mai lase”. Pe bune. De câte ori nu înfiază un elefant, sau nu mai este prea ocupat să chinuie studiat tipe în emisiuni penibile, sau nu vorbeşte despre problemele sale existenţiale, sau uită să respire mai dă câte o declaraţie. Mai face nişte valuri aşa, de amorul artei, ca să nu uite lumea cine e Botezatu.

„Carmen Iohannis ar trebui să poarte ţinute în stilul lui Jackie Onassis, cea care i-a fost soţie preşedintelui american John Fitzgerald Kennedy, a declarat Cătălin Botezatu, care pare că nu e chiar încântat de ţinutele pentru care optează Prima Doamnă (a României), cu toate că aceasta este consiliată de mai mulţi designeri. "Am văzut că Prima Doamnă se îmbracă de la diverse case de modă. Se îmbracă OK, dar e loc de mai bine", a declarat Botezatu.

Să nu credeţi că dragul de Bote se potoleşte aşa de uşor, ci chiar îi sugerează Primei Doamne (a României) diverse lucruri: "Dat fiind faptul că are un corp frumos nu este greu să creezi pentru Prima Doamnă. Dar, categoric, aş crea acele ţinute care te duc cu gândul la Jackie Onassis, care este un etalon şi a şi lansat şi un trend de ţinute tip Primă Doamnă".  Dragă domnule Bote (pardon, Botezatu), doamna Iohannis nu poate fi (ca) Jackie Onassis dintr-un motiv foarte simplu: Maria Băsescu e stilul Jackie O, proclamat de altfel de către mulţi la momentul respectiv (chiar, unde era Bote pe atunci, era ocupat cu înfierea elefantului?). Şi, culmea, chiar la momentul învestirii domnului Iohannis în funcţia de preşedinte Maria Băsescu nu şi-a dezminţit stilul. Iar dacă e să fim duri şi la obiect, în final nimeni nu poate fi ca Jackie Onassis. Şi apoi, dacă e să facem din doamna Iohannis o Jackie Onassis no problem, doar să ştim şi noi.