Evenimentul Zilei > Politica > De ce crede Gabriela Firea că Liviu Dragnea a intrat la pușcărie! Nu a făcut…
De ce crede Gabriela Firea că Liviu Dragnea a intrat la pușcărie! Nu a făcut…

De ce crede Gabriela Firea că Liviu Dragnea a intrat la pușcărie! Nu a făcut…

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat aseară la Antena 3 de ce crede că Liviu Dragnea a făcut o greșeală atunci când nu a ascultat îndemnurile colegilor săi. O explicație care vine după o afirmație controversată făcută într-un interviu pentru DC News.

„Liviu Dragnea cred că azi era în libertate – cred, nu e literă de evanghelie juridică – dacă la momentul în care noi, cei 28 de semnatari, i-am adresat acea scrisoare, s-ar fi retras. Rămânând în fruntea PSD (…) s-au întâmplat multe lucruri”, a spus Gabriela Firea în interviul menționat anterior.

Aseară la Antena 3 a adus noi lămuriri: „M-am referit la discuţia care a avut loc, mai multe zile, între colegii noştri care aveau această opinie, că dacă s-ar fi retras mai din vreme de le conducerea PSD, din momentul în care tensiunea crescuse foarte mult în ţară şi relaţia sa cu anumite instituții se degradase foarte mulți (…)

Toţi opinau că, dacă domnul Dragnea s-ar fi retras la timp, probabil că nu ar mai fi fost acel deznodământ după alegerile europarlamentare, dorinţa din spatele acestei acţiuni în justiţie fiind aceea de a scădea forţa PSD pentru că se doreşte să fie un partid mai mic, care să nu poată realiza o majoritate parlamentară împreună cu un partid de mai mici dimensiuni, cum a fost cu ALDE, ci practic să fim mulţi ani în Opoziţie şi să nu mai conteze voturile noastre. (….)

A fost o discuție pe mai multe zile la partid între colegii noștri.Asta este părerea noastră, poate e bună, poate e rea. Viața va dovedi” , a declarat Gabriela Firea, duminică seară, la „Sinteza Zilei”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.