În ultima lună a verii, audiențele posturilor de televiziune au înregistrat creșteri masive, cel mai probabil pe fondul dezvăluirilor cu privire la cazul din Caracal făcute mai ales în emisiunea lui Victor Ciutacu.

La rândul ei, emisiunea Sinteza zilei, moderată de Mihai Gâdea, a fost cea mai urmărită emisiune de dezbatere difuzată de Antena 3, însă audiențele au fost mai mici decât cele înregistrate de România TV.

Cele mai urmărite show-uri la nivel național aparțin postului de România TV. România Exclusiv a fost lider în top, cu o medie de 738.000 de privitori.

Punctul culminant a fost pe doi, cu o medie de 654.000 de urmăritori, iar România la raport, tot de la România TV, a fost pe trei.

Sinteza zilei a fost cea mai urmărită emisiune de la Antena 3, însă a prins doar locul patru al clasamentului. A avut aproximativ 531.000 de urmăritori, în medie.

Pe segmentul urban, primele două talk show-uri din top aparțin România TV, iar al treilea de la Antena 3.

România Exclusiv și Punctul culminant sunt producțiile RTV, cu 407.000 de privitori, respectiv 336.000 de urmăritori în medie.

Sinteza zilei, de pe locul trei, a avut în medie 327.000 de telespectatori.

Tinerii au ales să privească tot România TV. Primele trei poziții au fost ocupate de talk show-uri ale stației de știri.

De notat că, în iulie, România TV avea doar primul loc pe segmentul comercial, locurile doi și trei erau ocupate de producții Antena 3. În aceeași situația s-a aflat și talk show-ul România la raport, scrie paginademedia.ro.

Te-ar putea interesa și: