Evenimentul Zilei > Monden > De câte ori a vrut să moară Brigitte Bardot
De câte ori a vrut să moară Brigitte Bardot

De câte ori a vrut să moară Brigitte Bardot

O actriță și cântăreață franțuzoaică adesea cunoscută după inițialele ei BB. A fost una dintre cele mai mari vedete ale lumii din anii '50 și '60. Cu o carieră care a început de la doar 15 ani, Brigitte Bardot a devenit mult mai mult decât actrița în peste 40 de filme și cântăreața a numeroase melodii pe care le-a înregistrat.

Ghiciți de câte ori a vrut să moară  Brigitte Bardot în spatele luminii reflectoarelor. A fost un simbol feminin, fiind apreciată pentru frumusețea ei care îți taie răsuflarea. Cu toate acestea, în ciuda admirației pentru aspectul uluitor, actrița a fost maltratată de-a lungul carierei sale.

Brigitte Bardot, o figură controversată

Brigitte Bardot s-a luptat de-a lungul vieții cu o profundă nefericire, cu alcoolism și chiar cu tentative de sinucidere. A ajuns să deteste faptul că era un icon și a încercat să distrugă acest lucru. Revolta ei a venit și cu lucruri bune, cum ar fi activismul pentru animale. Dar, de asemenea, a intrat într-un șir de controverse cu privire la credințele sale politice.

A fost considerată „cea mai frumoasă femeie din lume”, dar, în același timp, o femeie „imorală, din cap până în picioare”. Poate că a ales să iasă din lumina reflectoarelor în 1973 pentru a-și dedica viața animalelor, dar, totuși, Brigitte Bardot nu a încetat niciodată să fie o figură controversată.

Citiți articolul integral scris de Claudia Cîrjan în Rețete și vedete.