DAVE GAHAN, solistul trupei DEPECHE MODE, SPITALIZAT DE URGENȚĂ în Belarus

DAVE GAHAN, solistul trupei DEPECHE MODE, SPITALIZAT DE URGENȚĂ în Belarus

Concertul care trebuia să aibă loc aseară la Minsk a fost anulat, iar vocalistul Dave Gahan a fost spitalizat. Ştirea anulării show-lui a fost confirmată de site-ul oficial al trupei. Zvonuri din social media spun că Gahan fie s-a otrăvit, fie are o gravă gastro-enterocolită.

Concertul programat pe Minsk Arena, din Belarus, a fost anulat, din cauză că solistul trupei Depeche Mode a fost spitalizat de urgență. Pe site-ul oficial, fanii sunt asigurați că se vor căuta soluții pentru reprogramarea concertului și că au speranța că vor putea oferi și o dată certă referitor la această reprogramare, săptămâna viitoare. Fanii sunt rugați să se intereseze fie de returnarea banilor, fie de reprogramarea concertului.

 

Celebra trupă Depeche Mode are programat un concert și la Cluj, pe 23 iulie.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Problemele de sănătate nu sunt o premieră pentru Dave, a mai avut și în trecut multe evenimente, cu precădere cauzate de abuzul de droguri, a trecut pe lângă moarte în nenumărate rânduri.

 

Trupa britanică Depeche Mode se află în turneul mondial de promovare al celul mai recent album, Spirit.

 

Conform side-line.com, primele zvonuri din social media spun că Gahan fie s-a otrăvit, fie are o gravă gastro-enterocolită.

 

În momentul de faţă nu este sigur că show-urile de la Kiev din 19 iulie şi Varşovia din 21 vor mai avea loc.