Evenimentul Zilei > Politica > Daniel Funeriu, avertisment: „ Să nu ziceţi că nu v-am spus”
Daniel Funeriu, avertisment:  „ Să nu ziceţi că nu v-am spus”

Daniel Funeriu, avertisment: „ Să nu ziceţi că nu v-am spus”

În opinia fostului ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, PNL şi PMP va fi cea mai tare construcţie care îl va susţine pe Iohannis la alegerile prezidenţiale. Iar cea mai mare ţeapă şi-o vor lua cei care migrează din spre partide mici.

Vor rămâne cu buzele umflate, conchide fostul ministru Daniel Funeriu:

"Cea mai mare ţeapă din politica actuală o vor lua deputaţii/senatorii/liderii locali care migrează acum de la PNL/PMP şi neafiliaţi către ALDE, Partidul Plagiatorilor Pontişti sau PSD. La ce papară vor lua la prezidenţiale, locale şi, mai ales, legislative, vor rămâne cu buzele umflate. Pentru cei cu un simţ dezvoltat al exploatării oportunităţilor politice necompromiţătoare, cea mai bună investiţie acum cred că e PMP: dacă reuşeşte (şi cred că va reuşi) să facă pragul la europarlamentare, cei care se vor fi afirmat în campanie vor prinde locuri foarte bune în inevitabila şi solida construcţie PNL-PMP care îl va susţine pe Iohannis la câştigarea prezidenţialelor. Să nu ziceţi că nu v-am spus", a scris fostul ministru al Educaţiei pe social media.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.