Evenimentul Zilei > Justitie > DANI MOCANU, „ÎNFUNDAT” de o prostituată. DIICOT a făcut PUBLICE detalii din dosarul MANELISTULUI
DANI MOCANU, „ÎNFUNDAT” de o prostituată. DIICOT a făcut PUBLICE detalii din dosarul MANELISTULUI

DANI MOCANU, „ÎNFUNDAT” de o prostituată. DIICOT a făcut PUBLICE detalii din dosarul MANELISTULUI

DIICOT a făcut publice mai multe detalii din dosarul celebrului manelist Dani Mocanu, care arată cum acesta a dus la produs o prostituată din Basarabia.

„Începând cu anul 2011 și până în septembrie 2017, inculpatul Anton Ionel a inițiat și constituit un grup infracțional organizat la care au aderat inculpaţii Anton Florin, Tătărăscu Marian-Ionel, Marinescu Georgian-Iulian, Vișinescu Ionuț, Mocanu Daniel, Mocanu Romario, Bolboaşă Stelian, Anghel Marius-Constantin precum şi alţi suspecţi cercetaţi în Marea Britanie, având ca scop organizarea unei laborioase activități infracționale, acționând în mod coordonat în vederea săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane, proxenetism și spălare a banilor pe teritoriile României și Marii Britanii. S-a reţinut că tinerele racolate de către inculpatul Anton Florin practicau prostituţia în Londra, fiind cazate în imobile închiriate de către membrii grupării, situate în diverse cartiere, respectiv Hendon, Colindale, Ilford, etc. În fiecare imobil practicau prostituţia cel puţin 2-3 tinere care erau supravegheate și protejate de către oamenii de încredere ai inculpatului Anton Ionel.

(…) În vara anului 2016, inculpatul Anton Ionel a intrat în relaţii infracţionale cu  inculpatul Mocanu Daniel și fratele acestuia,inculpatul Mocanu Nando- Ionuț, ambii fiind implicați în activităţi de proxenetism. Astfel, inculpatul Mocanu Daniel i-a plasat inculpatului Anton Ionel o persoană de sex feminin, cetățean român cu domiciliul în Republica Moldova, ce anterior practicase prostituţia în Dublin, Irlanda, şi care mai apoi, la sfârşitul anului 2016, a practicat prostituția sub protecţia grupării într-una dintre locațiile închiriate din Londra.

S-a reţinut că inculpatul Mocanu Daniel i-a plasat  periodic prostituate de lux inculpatului Anton Ionel, pentru a întreţine raporturi sexuale,  o parte din sumele de bani revenind inculpatului Mocanu Daniel”, a menţionat DIICOT.