Evenimentul Zilei > Monden > Dani Mocanu, în centrul unui alt scandal cu violență. Manelistul și frații lui au bătut un bărbat într-o benzinărie
Dani Mocanu, în centrul unui alt scandal cu violență. Manelistul și frații lui au bătut un bărbat într-o benzinărie

Dani Mocanu, în centrul unui alt scandal cu violență. Manelistul și frații lui au bătut un bărbat într-o benzinărie

Un incident violent a avut loc noaptea trecută într-o benzinărie din Pitești. Mai mulți bărbați înarmați cu arme albe au atacat o altă persoană. Printre atacatori se număra și manelistul Dani Mocanu. El a fost însoțit de frații săi.

Dani Mocanu e din nou implicat într-un incident grav. Cântărețul de manele împreună cu mai mulți bărbați înarmați cu arme albe au bătut cu pumnii și picioarele un alt bărbat într-o benzinărie din Pitești, noaptea trecută. Mai mult decât atât, printre atacatori s-ar număra și manelistul alături de frații săi.

Evenimentul a avut loc într-o benzinărie aflată în zona Podul Viilor din Pitești. De asemenea, pe camerele de supraveghere amplasate la benzinărie a fost surprinsă întreaga scenă a atacului. Bărbații, printre care și Dani Mocanu și frații lui, au lăsat victima întinsă pe asfalt. Aceasta a ajuns de urgență la spital, acolo unde i-au fost asigurate serviciile medicale și unde a stat noaptea trecută sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.

Dani Mocanu nu a fost chemat la audieri

Până în acest moment, victima agresiunii nu a depus plângere la Poliție. De asemenea, nu sunt cunoscute, momentan, de ce l-a ce a pornit întreaga scenă. Totodată, Dani Mocanu nu a fost încă anunțat să se prezinte la audieri. Cazul atacului de seara trecută a ajuns în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, iar în aceste momente se fac cercetări pentru a se identifica toți atacatorii care apar în imaginile înregistrate de camera de supraveghere din benzinărie.

În ceea ce-l privește pe Dani Mocanu, manelistul nu e la primul incident care l-ar aduce în fața legii, acesta având de-a lungul timpului mai multe probleme ce l-au adus în fața anchetatorilor și a polițiștilor și pentru care a trebuit să dea explicații. În trecut, el a mai fost implicat și în alte cazuri în ceea ce privește agresiunea fizică, potrivit Spynews.

În luna iunie,  manelistul a fost reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș. Filmarea a fost urcată pe TikTok. Potrivit IPJ Mureș, pe data de 5 iulie, în urma apariției în spațiul public a unor imagini, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.