Evenimentul Zilei > Actualitate > NEBUNIE în LUMEA MANELELOR. Dani Mocanu LOVEȘTE din nou: MEGA-HIT dintr-un RECHIZITORIU DIICOT
NEBUNIE în LUMEA MANELELOR. Dani Mocanu LOVEȘTE din nou: MEGA-HIT dintr-un RECHIZITORIU DIICOT

NEBUNIE în LUMEA MANELELOR. Dani Mocanu LOVEȘTE din nou: MEGA-HIT dintr-un RECHIZITORIU DIICOT

Dani Mocanu și-a câștigat celebritatea prin faptul că a „revoluționat” lumea manelelor. Cel care s-a autointitulat „Regele hiturilor” a făcut un mega-hit dintr-un… rechizitoriu DIICOT.

La începutul acestei luni, manelistul a compus o piesă special pentru frații Mituș de la Strehaia, rudele, dar și dușmanii de moarte ai lui Leo de la Strehaia. Așa cum se poate observa atât din titlul piesei cât și din refren, cei doi bărbați au fost acuzați de evaziune fiscală, dar și de spălare de bani.

 

Videoclipul incredibilei melodii ale cărui versuri sunt inspirate din rechizitoriul procurorilor DIICOT a reușit într-un timp extrem de scurt să adune peste un million de vizualizări pe Youtube.

 

Faptele de corupţie reclamate de Leo sunt extrem de grave. La mijloc ar fi vorba de o mită uriaşă, primită de o persoană care deţinea o funcţie importantă. Leo ar fi fost de faţă la oferirea mitei, susţine el, şi a povestit cum s-au întâmplat lucrurile în faţa procurorilor DNA.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.