Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă, veste bombă despre OUG. Premierul a luat o decizie grea după ședința cu primarii
Dăncilă, veste bombă despre OUG. Premierul a luat o decizie grea după ședința cu primarii

Dăncilă, veste bombă despre OUG. Premierul a luat o decizie grea după ședința cu primarii

Viorica Dăncilă, premierul României, a declarat după întâlnirea cu primarii partidelor din județul Suceava, că un Cod Administrativ va fi adoptat prin OUG.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, marți, într-o conferință de presă la Frasin (Suceava), când va fi adoptat de Guvern Codul Administrativ prin OUG, după întâlnirile cu primarii de la toate partidele din județ.

„Din discuţiile cu primarii am înţeles interesul major pentru Codul administrativ. Vreau să îi asigur pe toţi primarii, indiferent de culoare politică, pentru că vor beneficia toţi, că voi da Codul administrativ prin ordonanţă de urgenţă, pentru că am convingerea că acesta va aduce ordine în sistemul administrativ”, a declarat Dăncilă.

Premierul a explicat când va fi dat OUG pentru Codul Administrativ:

„Probabil iunie – iulie, după alegeri, nu aş vrea să se interpreteze că am dat acest… Nu îl vom da înainte pentru a nu crea anumite interpretări, îl vom da după alegeri”, a mai spus aceasta.