Preşedintele PSD Maramureş a spus: "Fiecare membru al organizaţiei va vota la congres după cum crede. Nu avem un mandat, chiar am avut în ultimele două săptămâni întâlniri în cadrul organizaţiei judeţene, am stabilit că fiecare va vota după cum crede, analizând prestaţia fiecărui candidat, munca pe care a depus-o de-a lungul timpului în cadrul partidului".

Competiţia din PSD este o mândrie

"Că e competiţie în cadrul PSD, e un lucru cu care ar trebui să ne mândrim, nu ar trebui să ne fie frică până la urmă de competiţie, unii împotriva celorlalţi, dar până la urmă împreună pentru mai binele partidului".

Eu sunt convins că doamna Dăncilă va câştiga această competiţie

"Este o logică pe care o au membrii PSD, aceea de a menţine guvernarea. Ne dorim menţinerea guvernării. Atâta vreme cât primul ministru este deja în funcţie candidează pentru funcţia de preşedinte cele două funcţii să fie ocupate de aceeaşi persoană e preferabil şi s-a demonstrat că atunci când sunt două persoane diferite care ocupă funcţia de preşedinte al partidului şi cea de prim ministru lucrurile nu merg aşa cum ar trebui", a concluzionat Gabriel Zetea.