Evenimentul Zilei > Monden > Dana Rogoz, umilită. Trio amoros în showbiz-ul românesc
Dana Rogoz, umilită. Trio amoros în showbiz-ul românesc

Dana Rogoz, umilită. Trio amoros în showbiz-ul românesc

Deși a trecut ceva timp de când Radu Dragomir a divorțat de Ozana Oancea, iată că aceasta nu a uitat nici până în ziua de azi. Aceasta a lansat un atac la adresa Danei Rogoz.

Dana Rogoz și Radu Dragomir trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Mulți nu știu, însă, că înainte să se însoare cu Dana, Radu a mai fost căsătorit cu actrița Ozana Oancea.

Aceasta din urmă o descrie pe Dana Rogoz ca fiind o simplă „extraopțiune” aleasă de Radu Dragomir. Totodată, fosta soție a lui Radu este de părere că relația dintre Dana și acesta este atât de trainică fiindcă este legată de ”alte apariții din viețile noastre”.

„E un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului.

Din perspectiva mea, faptul că relatia mea s-a destrămat nu are legătura cu apariția copilului, ci se leagă de cu totul alte apariții din vietile noastre. Nu e copilul în niciun fel vinovat”, a spus actrița Ozana Oancea, potrivit Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News