Evenimentul Zilei > Monden > Dana Budeanu lovește din nou. „Sunt secte în care se strâng toate imbecilele”
Dana Budeanu lovește din nou. „Sunt secte în care se strâng toate imbecilele”

Dana Budeanu lovește din nou. „Sunt secte în care se strâng toate imbecilele”

Dana Budeanu e de părere că mămicile care fac schimb de experiențe pe forumuri sunt niște „imbecile” și că bărbații ai căror femei sunt însărcinate, ar trebui să trimiși în armată în cele nouă luni, pentru a scăpa de „teroare”.

„Această sectă de femei care, de vreo 15 ani încoace rămân însărcinate, nasc, sunt mame cum n-au mai fost altele înaintea lor, care funcționează în aceste grupuri, forumuri de psihopate 24/24.

Totul se face pe aceste forumuri din care ele își dau cu părerea și-și iau părerile. Totul e pe aceste forumuri, care au dus la crearea unei psihoze generale și a unei stări complet anormale despre ce înseamnă să fii mamă.

Băi, amețitelor, vreau să știu și eu: de ce faceți, mă, copii? De ce faceți copii dacă e așa o dramă? Dacă nici nu știți ce pampers să-i luați, dacă nu știți nimic, dacă stați și vorbiți între voi orice… De ce faceți?”, a spus Dana Budeanu.

Totodată, Dana Budeanu a afirmat și faptul că femeile ar trebui să facă copii doar dacă își doresc cu adevărat acest lucru: „Copiii nu se fac că trebuie, că de asta e nenorocirea care e, că niște imbecile nasc! / Să se dea lege – Cât ea e gravidă, fătălăul să fie luat în armată!”