Evenimentul Zilei > Monden > Dana Budeanu, explozivă! Mesajul ei de Sărbători a stânit râsetele tuturor
Dana Budeanu, explozivă! Mesajul ei de Sărbători a stânit râsetele tuturor

Dana Budeanu, explozivă! Mesajul ei de Sărbători a stânit râsetele tuturor

Stilista Dana Budeanu este pe val în ultima perioadă și se bucură de un succes răsunător cu emisiunea ei online, „Verdict”, unde abordează gesturile vestimentare și comportamentale consacrate ale „mafioților și ale amețitelor”, fie ele din showbiz sau din lumea simplă.

Dana Budeanu nu putea să rateze Ajunul Crăciunului fără să-i pună la punct de internauți. Ea a transmis mai multe mesaje pe conturile ei de pe siteurile de socializare, majoritatea fiind însoțite de critici la adresa clasei politice, însă a punctat și „mafioții”. În zi de sărbătoare, ea le-a spus scurt și verde în față că „dacă pică facebooku’ zilele astea, până de Revelion sunteți toți single”. Postarea a adunat aproape 1.000 de like-uri în mai puțin de 3 ore.

Dana Budeanu le-a criticat și pe „amețitele păroase”

În ultimul episod al emisiunii sale, Verdict, Dana Budeanu a vorbit despre femeile care nu se îngrijesc și pe perioada iernii.

„Am vrut să renunţ la cuvântul ăsta dar n-am cum. Vreau să vă spun că sunteţi nişte nesimţite. Faptul că nu vă spălaţi la fel de des, că nu vă epilaţi, nu vă faceţi manichiura şi pedichiura pentru că e iarnă, înseamnă că sunteţi nişte nesimţite....şi că, eu vreau să le transmit tuturor mafioţilor să-şi facă tăticule bagajele pentru că n-ai cum să stai cu ratonii în casă…şi să revină în iunie când vă epilaţi din nou, când începe procesul de ieşire din grotă. Şi să nu vă mai plângeţi pe la colţuri că se uită la alta…..să plece acolo unde nu mai văd păr, unde e curat şi la picioruşe…cum mă să nu te îngrijeşti ca femeie, nu dormi cu el în pat? Eu nu înţeleg, ce păţiţi, ce e cu voi!”, le întreabă Dana Budeanu pe ameţite. Citește mai mult AICI