Evenimentul Zilei > Monden > Dana Budeanu, despre „ameţitele care au păr pe ele iarna, mănâncă şorici…”
Dana Budeanu, despre „ameţitele care au păr pe ele iarna, mănâncă şorici…”

Dana Budeanu, despre „ameţitele care au păr pe ele iarna, mănâncă şorici…”

Dana Budeanu vine în forţă cu o surpriză de proporţii. În episodul Verdict la rubrica „ Ameţitele şi Mafioţii” se adreseată femeilor care râd de bărbaţii cu poşetuţe.

Pentru că, după ultimile trei episoade dedicate „mafioţilor” cu poşete s-a râs prea mult, stilista s-a reorientat şi dedică doar „ameţitelor” rubrica mult aşteptată.

Printre altele Dana Budeanu spune că majoritatea femeilor intră în perioada de hibernare: „nu mai au nevoie de pedichiură deoarece nu mai poartă sandale, cu epilatul nici atât pentru că se îmbracă gros”, spune stilista şi continuă: „Aşa că decât să râdeţi de toţi mafioţii, ameţitelor, haideţi să ne uităm un pic în oglindă, la voi”.

Şi începe coşmarul…

„Unde aţi învăţat şi auzit că ne îngrijim doar vara? Ce aşteptaţi de la mafioţi, să vă placă la fel? Păi se zgârâie de la păr, de la unghiile de la picioare pe care nu vi le tăiaţi…umblaţi cu şoşonii ăia ca să nu răciţi la ovare. Ca ăia care-şi pun vată în urechi  să nu răcească de la curent. Păi ce nivel de creier e ăsta? Urcă răceala pe picior şi se duce la ovar? Păi cum? Gândiţi! Cum vine asta mă trage curentul?! Aud spunându-se: am înţepenit la spate că m-a tras curentul….babelor, treziţi-vă din tâmpeniile astea că aşa au crescut şi ăstia, că de aia au poşetă că-i trage curentul….”, a spus stilista în noul episot Verdict de pe YouTube.

Dana Budeanu loveşte crunt

„Am vrut să renunţ la cuvântul ăsta dar n-am cum. Vreau să vă spun că sunteţi nişte nesimţite. Faptul că nu vă spălaţi la fel de des, că nu vă epilaţi, nu vă faceţi manichiura şi pedichiura pentru că e iarnă, înseamnă că sunteţi nişte nesimţite....şi că, eu vreau să le transmit tuturor mafioţilor să-şi facă tăticule bagajele pentru că n-ai cum să stai cu ratonii în casă…şi să revină în iunie când vă epilaţi din nou, când începe procesul de ieşire din grotă. Şi să nu vă mai plângeţi pe la colţuri că se uită la alta…..să plece acolo unde nu mai văd păr, unde e curat şi la picioruşe…cum mă să nu te îngrijeşti ca femeie, nu dormi cu el în pat? Eu nu înţeleg, ce păţiţi, ce e cu voi!”, le întreabă Dana Budeanu pe ameţite.

Hibernaţi ca animalele, mâncaţi, vă îngrăşaţi şi tot voi vă plângeţi că ăla se uită la alta

„Cum vine aia: cum slăbim în sezonul estival, adică cum? În restul sezonului stau grasă? Păi, bă, ăla d-aia trebuie să plece, el ce să facă în lunile alea când tu hibernezi ca animala? Mănânci şorici, ai pus 15 kile, nu te mai îngrijeşti, râgâi…el de ce să stea? Cheamă-l la vară în iunie…”

„Toate caută bărbatul ideal, pentru ce? Să stea cu boschetul peste iarnă? Bărbatul ideal vine să stea cu una ţiplă, mă băiatule nu cu o neîngrijită care bea bere. Ce e aia să bei bere ca femeie? Păi, stai măi crăcănată şi cu burta în faţă dacă tot bei cot la cot cu el, aveţi amândoi păr…e beton”, a concluzionat Dana Budeanu în Verdict de astăzi.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: