Evenimentul Zilei > Monden > Dana Budeanu, declarația care va stârni un scandal imens. „Este o nesimțire, este o prostie!”
Dana Budeanu, declarația care va stârni un scandal imens. „Este o nesimțire, este o prostie!”

Dana Budeanu, declarația care va stârni un scandal imens. „Este o nesimțire, este o prostie!”

Criticul de modă Dana Budeanu ironizează „isteria” obligativității alăptării bebelușilor, promovată de „înțeleptele” de pe forumurile de mămici.

Într-un nou video de pe canalul său de Youtube, Dana Budeanu le-a luat în țintă pe tinerele mămici care au renunțat la intimitate.

Ea le atacă pe mamele care își alăptează copiii în public. Dana Budeanu le acuză că includ în viața de familie prea multe persoane, de la părinți, prietene, vecini, până la forumuri de mămici.

„Ăștia din ziua de azi știu și văd cu ochiu`. Ea alăptează. Ea nu alăptează ea copilul, toată familia alăptează copilul. Și el alăptează, și forumurile alăptează, toată țara alăptează deodată. În public, nu contează, femeia-i liberă, ce dacă, copilului îi e foame. În primul rând, dacă copilului îi e foame, te retragi într-un loc frumos, îi pui ceva peste cap. Nu în public, nu contează. Unde, pe câmp se alăptează, cum ziceți voi, la liber. Unde? Nu mă interesează nici un exemplu de nicăieri. Este de prost gust, este o nesimțire, este o prostie, nu este nimic. Nu alăptezi în public.”

Budeanu consideră aceste forumuri de mămici un fel de secte în care se strâng toate „imbecilele”.

„Fătălăul să fie luat în armată nouă luni!”

Dana Budeanu propune să se dea o lege pentru ca bărbatul să fie trimis în armată, în cele nouă luni în care femeie este însărcinată. „Eu propun ca toți mafioții, să se dea lege, bă, în secunda în care asta rămâne gravidă, fătălăul să fie luat în armată. Nouă luni. Las-o pe ea. Stă cu mami, cu imbecilele celelalte, cu alea de pe forumuri, că ea oricum nu mai e cu tine, bă boule. Ea e cu alea de pe forumuri.

Viața în cuplu s-a terminat în secunda în care ea a rămas însărcinată. Ea trăiește cu alea. Ea nu mai e cu tine. E gata: s-a format secta, ea face parte din sectă. A venit Bivolaru, le-a luat pe toate.”