Dan Negru pregătește lovitura pentru Revelion. Pe ce vedete surpriză mizează prezentatorul

Dan Negru pregătește lovitura pentru Revelion. Pe ce vedete surpriză mizează prezentatorul Sursa foto: EVZ

Realizatorul de televiziune Dan Negru pregătește noul spectacol de Revelion, pentru anul acesta. Deși costurile sunt destul de piperate, Dan Negru se așteaptă să le recupereze încă din primele două – trei ore de emisie.

Anul acesta, Dan Negru va realiza cel de-al 22-lea spectacol de Revelion. Potrivit spuselor sale va fi o emisiune maraton la care vor fi invitați, între alții, Gheorghe Zamfir, Nicolae Furdui Iancu, Dorian Popa sau Bianca Drăgușanu.

Filmările vor începe în câteva zile, iar Dan Negru se așteaptă să bată, și în acest an, toate recordurile de audiență. De altfel, realizatorul de televiziune este cunoscut pentru audiențele record pe care le face cu emisiunile sale. din acest motiv i se mai spune și „Regele audiențelor”.

Sursa foto. EVZ

În spectacolul de Revelion pe care îl pregătește pentru anul acesta vor fi invitați aproape 90 de artiști, dintre care cea mai mare parte au și semnat contractele. Acestea vor fi remunerate pentru aparițiile lor, în momentele din timpul emisiunii.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Deocamdată, am semnați cu vreo 87 de artiști! Am tot felul de vedete. De la Dorian Popa la Nicolae Furdui Iancu, de la Dorel Vișan la Bianca Drăgușanu. Încerc să acopăr toată plaja”, afirma realizatorul de televiziune într-o intervenței la Antena 1.

Sursa foto. EVZ

Costurile vor depăși 200.000 de euro

Costurile cu invitații se ridică la aproximativ 200.000 de euro, conform unor surse din Antena 1, citate de Cancan. Banii investiți în acest spectacol vor fi recuperați, însă, foarte repede, cred șefii trustului, chiar din primele ore de emisie. Șefii din Antenă se bazează pe Dan Negru că va da lovitura și în acest an și va face audiențe record.

sursa foto: EVZ

Se pare că spațiul publicitar ar fi fost achiziționat deja de agenții, dat fiind succesul pe care l-a avut Dan Negru anul trecut, cu Revelionul în pandemie.

„Când Dan Negru a ieșit pe locul al doilea în Europa, cu Revelionul în pandemie, toți erau curioși… Imediat, foarte multe companii mari au vrut reclame la Dan Negru. A contat enorm ce s-a întâmplat atunci, când doar BBC-ul l-a întrecut. S-au înghesuit multinaționalele. De atunci s-au cumpărat reclamele pentru Revelionul lui Negru. E sold out”, au afirmat sursele citate de Cancan.