Vedeta nu-și explică motivul pentru care o noapte la un hotel de 5 stele din Mamaia costă 1.038 de euro, mai mult ca într-o staține de fiță precum celebrul Saint Tropez.

„La un hotel din Mamaia care are azi 5 stele, dar care a fost construit în epoca comunistă, cazarea pentru noaptea de sâmbătă pe duminică costă 1038 euro! Într-una din stațiunile de fiță ale Europei, la Saint Tropez, tot pentru aceeași noapte și tot la 5 stele găsești cazare cu 700 sau 900 de euro!

Hotelul din Mamaia se laudă că a fost locul unde s-a filmat ‘Nea Marin Miliardar’ dar aș fi curios dacă Draga Olteanu Matei, Veta lu nea Marin – ultima supraviețuitoarea a filmului – și-ar permite un sejur acolo?

Așa cum Belmondo la 86 de ani îşi permite să stea vara în hotelurile de 5 stele din Saint Tropez! Când l-am invitat pe Sergiu Nicolaescu la un Revelion și i-am spus ca filmările durează 3 zile mi-a răspuns supărat:‘Eu am filmat Nea Marin Miliardar într-o lună și tu filmezi trei zile la un revelion?’ Azi cazarea l-ar fi costat mai mult decât filmul. Băgați-vă litoralul în…”, a scris Dan Negru pe contul său de Facebook

Te-ar putea interesa și: