Evenimentul ZileiPoliticaDan Barna, anunţul momentului despre Vlad Voiculescu 

Dan Barna, anunţul momentului despre Vlad Voiculescu 

Dan Barna, anunţul momentului despre Vlad Voiculescu 
Dan Barna a anunțat acum câteva momente că nu se va schimba nimic în ceea ce priveşte Colaiţia de guvernare. Cu privire la ministrul Vlad  Voiculescu, nici vorbă să fie schimbat.

Dan Barna a anunţat că nu se va schimba nimic, Coaliţia de guvernare va merge mai departe, iar Vlad Voiculescu va continua să fie  Ministrul Sănătăţii.

Aşadar, copreşedintele USR Dan Barna a afirmat, luni, că actuala coaliţie merge mai departe, iar guvernarea continuă în această structură pentru a îndeplini programul asumat. Mai mult, acesta afirmă că există o susţinere la nivelul actualului ministru Vlad Voiculescu, care se va reflecta şi în perioada următoare. Vlad continuă la Ministerul Sănătăţii, nu a fost niciun moment în discuţie în coaliţie ideea ca Vlad să fie demis sau să se retragă.

Aceasta este  declarația vicepremierul Dan Barna, copreşedintele USR PLUS:

Dan Barna: „Mesajul e unul foarte simplu. Coaliţia merge mai departe, coaliţia este asumată pe reformele pe care le-am propus în programul de guvernare. Continuăm în această structură, pentru că este foarte important ca acest Guvern să-şi îndeplinească programul de guvernare. A fost o discuţie…discuţia firească, de altfel, a coaliţiei, am discutat despre Radio şi TVR, despre schema HORECA, am discutat, evident, şi despre subiectul legat de situaţia de la Sănătate, a subliniat vicepremierul.

Vlad Voiculescu va continua la Ministerul Sănătăţii

„Există o susţinere la nivelul actualului ministru Vlad Voiculescu, care se va reflecta, bineînţeles, şi în perioada următoare. Vlad continuă la Ministerul Sănătăţii, nu a fost niciun moment în discuţie în coaliţie ideea ca Vlad să fie demis sau să se retragă.

Obiectivul general al coaliţiei şi al nostru, al fiecăruia dintre noi, este ca acele obiective pe care le avem în programul de guvernare să devină realitate”, a declarat Dan Barna, luni, la Parlament, întrebat cum au decurs discuţiile în coaliţia de guvernare şi dacă Vlad Voiculescu rămâne în fruntea Ministerului Sănătăţii.

Reacţia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban: Răspunderea politică pentru menținerea lui Voiculescu aparține în exclusivitate USR PLUS. Îi rog pe colegi să se abțină de la comentarii, să fie mai rezervați.

Ludovic Orban, a făcut un apel luni, în ședința Biroului Executiv (BEX) al partidului, către liderii liberali să fie mai rezervați în comentariile referitoare la ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, subliniind că răspunderea politică pentru menținerea acestuia în funcție aparține în exclusivitate USR PLU. Mai multe detalii puteţi citi AICI.


Accesează: