Dan Alexa la un pas de a fi linșat de suporterii arădeni. „Cu mine aveau treabă”

Dan Alexa la un pas de a fi linșat de suporterii arădeni. „Cu mine aveau treabă”

Sute de suporteri au pătruns pe stadion, la meciul dintre echipele de fotbal UTAși Rapid, în ciuda restricțiilor că meciurile din România se dispută fără spectatori.

Mai mult, susținătorii clubului din Arad nu au respectat distanțarea socială și au „reușit” să devină prima galerie din țară care aprinde torțe pe arenă în pandemie.

Tehnicianul echipei Rapid, Dan Alexa, a afirmat, duminică seară, că după meci, suporterii echipei UTA l-au atacat.

Potrivit lui Dan Alexa, suporterii aveau intenția de a-l bate, iar el a ripostat pentru a se apăra.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Se pot întâmpla nenorociri. Au ajuns lângă autocar şi normal că trebuia să mă apăr. Mergeam către autocar şi au ajuns la mine. Cu mine aveau treabă. Nu m-au lovit, dar veniseră să lovească. N-au afectat niciun jucător de-ai noştri, ei aveau ce aveau cu mine. M-am apărat. Nu ştiu ce aveau în mână, poate aveau cuţit, ceva, nu puteai să ştii. Nu vreau să acuz firma de pază. Dar asemenea incidente n-au ce să caute în fotbal. Se pot întâmpla nenorociri. Nu ştiu câţi suporteri erau”, a spus Dan Alexa.

„Au venit peste noi la autocar. Au găsit o breșă prin pază și asta a fost. A fost ceva pe-acolo, dar nu știu dacă au apucat să dea în jucătorii noștri. Sunt foruri abilitate care pot să intervină. Dacă mă întrebi pe mine, eu sunt bucuros că am reușit să-i batem pe cei de la UTA chiar și-așa, cu suporterii aproape”, a mai spus tehnicianul Alexa.

Suporterii arădeni au surprins un moment de neatenţie al jandarmilor şi s-au repezit către autocarul giuleştenilor, chiar în momentul în care Dan Alexa se pregătea să urce. Un suporter i-ar fi rupt treningul antrenorului, iar acesta ar fi ripostat violent, lovind cu pumnii şi picioarele. Imediat, jandarmii au intervenit pentru a aplana scandalul.

Formaţia UTA Arad a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Rapid, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii a II-a, în care a condus cu 1-0, potrivit news.ro