Evenimentul Zilei > Actualitate > Daciana Sârbu: Victor Ponta va fi un preşedinte foarte bun
Daciana Sârbu: Victor Ponta va fi un preşedinte foarte bun

Daciana Sârbu: Victor Ponta va fi un preşedinte foarte bun

Invitată luni seară la o emisiune televizată, Daciana Sârbu, soţia premierului Victor Ponta, a declarat că îl susţine pe candidatul social-democrat în toate proiectele sale, fiind convinsă că acesta va fi un preşedinte foarte bun.

Europarlamentarul PSD a vorbit şi despre familia sa, un subiect pe care a încercat să-l ţină "în spatele camerelor" cât de mult a putut. Acum, soţia premierului consideră că oamenii au dreptul să afle mai multe despre familia premierului României.

"Suntem o familie unită, care ne iubim, poate e bine să ne ştie oamenii (…), să ne cunoască, să ne vadă aşa cum suntem (…) Îl susţin în toate proiectele sale şi îi sunt alături. Doresc să câştige (alegerile prezidenţiale-n.r) pentru că va fi un preşedinte foarte bun", a declarat Daciana Sârbu, potrivit Agerpres.

Invitat în aceeaşi emisiune, Victor Ponta a declarat că cele mai fericite momente din viaţa sa sunt cele petrecute cu cei doi copii şi soţia acestuia.

"Am fost întrebat în trecut ce înseamnă pentru mine fericirea. Am răspuns că fericirea pentru mine este un mic dejun cu familia – cu Andrei, Irina şi Daciana – pentru că nu se întâmplă foarte des să petrecem mai mult timp împreună. Dar preţuiesc ceea ce am", a declarat premierul.