Evenimentul Zilei > Economie > Dacia și-a prezentat „bijuteriile”. Noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway
Dacia și-a prezentat „bijuteriile”. Noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway

Dacia și-a prezentat „bijuteriile”. Noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway

Dacia a publicat, luni, primele imagini oficiale cu noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway.

Design-ul Dacia pentru aceste modele a asuferit îmbunătățiri surprinzătoare, însă mai multe date despre noile tipuri de Logan, Sandero și Sandero Stepway vor fi furnizate la sfârșitul acestei luni.

Astfel, noile modele au dimensiuni asemănătoare cu cele din generația anterioară, dar au un plus în privința conceptului și al dotărilor. Deocamdată prețurile nu au fost anunțate, dar constructorul de la Mioveni a precizat că ele vor fi similare cu cele ale actualelor modele.

Semnătura luminoasă a noilor modele Logan, Sandero și Sandero Stepway sunt în forma de Y și au mai fost aplicate elemente estetice noi. Versiunile de top surprind prin semnături LED noi, care vor identifica orice model viitor din portofoliul Dacia în trafic.

„Afișând o lungime ceva mai mare decât a modelului precedent, Noul Logan se remarcă prin silueta complet redesenată. Linia ușor descendentă a pavilionului, cu antena radio amplasată în partea din spate a acestuia, precum și efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic. O serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc și pe noile Sandero și Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși”, se arată în comunicatul oficial.

Logan şi Sandero au migrat pe platforma CMF-B, preluată de la Renault Clio, de la care vor moşteni şi unităţile de propulsie. Sub capotă se aşteaptă motoare turbo pe benzină, inclusiv unitatea de 1.33 litri creată de Renault în comun cu Daimler, faimosul turbodiesel 1.5 dCi, dar şi în premieră motorizări micro-hibride, potrivit piataauto.md. Dacia anunță că premiera oficială a noilor modele va fi pe 29 septembrie. Constructorul de la Mioveni ar fi trebuit să lanseze aceste noi trei modele la Salonul Auto de la Paris, dar pandemia provocată de coronavirus i-a detereminat pe oficialii Dacia să își schimbe planurile.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: