CURSURI

CURSURI

Compensatii si beneficii

Ruxandra Stoian, presedintele HR Club Management Association din Romania, director de resurse umane al PricewaterhouseCoopers, va sustine, pe 15 martie, cursul „Compensatii si beneficii”, la Novotel Bucharest City Centre (Calea Victoriei, nr. 37 B). Organizatorii - Qualians - spun ca participantii la curs vor obtine o imagine detaliata a practicilor de compensatii si beneficii care au loc intr-un departament modern de resurse umane. Cursul costa 329 de euro. Pentru inscrieri si detalii, acceseaza www.qualians.com.

„Practical Leadership”

Daca vrei sa te numeri printre liderii eficienti si care inspira incredere, e recomandat sa urmezi cursul „Practical Leadership”, sustinut de specialistul TMI Dorin Dancu si  organizat de Qualians. Cursul se adreseaza cu precadere celor care conduc, supervizeaza sau coordoneaza o activitate in care sunt implicati oameni si va avea loc pe 3 si 4 aprilie, la Novotel Bucharest City Centre (Calea Victoriei, nr. 37 B). Participarea costa 489 de euro ± TVA. Detalii la www.qualians.com.

Ne puteți urmări și pe Google News

Succesul se invata

Site-ul de dezvoltare personala www.DaMaiDeparte.ro organizeaza primul workshop din seria „Succesul se invata”, care va avea ca tema „Drumul catre tine insuti”. Se vor aborda teme precum „Evaluarea dezvoltarii in fiecare domeniu al vietii”, „Nevoile din spatele actiunilor noastre”, „Constientizarea setului personal de valori”, „Asumarea responsabilitatii asupra propriei vieti”, „Tehnici de atingere a obiectivelor”, „Tehnici de comunicare pentru relatii interumane de succes”. Participarea la workshop, care se va derula sambata, 24 martie, intre orele 17.00 si 21.00, la Centrul Daikomyo (strada Mogos Vornicu, nr. 3, sector 2), costa 50 de lei/modul. Inscrieri se fac la e-mail damaideparte@damaideparte.ro.