Evenimentul Zilei > Actualitate > Cursa pentru LPF, la final: Iorgulescu vs. Drăgoi
Cursa pentru LPF, la final: Iorgulescu vs. Drăgoi

Cursa pentru LPF, la final: Iorgulescu vs. Drăgoi

Un singur contracandidat are Gino Iorgulescu la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal. Acesta este președintele ACS Poli Timișoara, Sorin Drăgoi. Un al treilea candidat vehiculat, Marius Stan, fost șef al celor de la Oțelul Galați, nu a primit nominalizarea niciunui club.

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au  făcut anunțul final privindu-i pe cei care intră în cursa pentru stabilirea președinției organizației. În final, au rpmas în cursă doar doi candidați, Gino Iorgulescu, care conduce liga în prezent, respectiv șeful ACS Poli, Sorin Drăgoi.

„Liga Profesionistă de Fotbal anunță pe această cale că în ziua de 6 octombrie 2017 a expirat termenul pentru depunerea candidaturilor la funcția de președinte al LPF pentru mandatul 2017-2022. Vă informăm că actualul președinte al LPF, Gino Iorgulescu, și-a depus candidatura, îndeplinind toate procedurile necesare, la fel și președintele ACS Poli Timișoara, Sorin Drăgoi. Adunarea Generală pentru alegerea președintelui LPF va avea loc luni, 23 octombrie”, au anunțat cei de la LPF.

Înainte să conducă ACS Poli Timișoara, Sorin Drăgoi a fost primul city-manager al orașului de pe Bega, post înființat de primarul Nicolae Robu în primul său mandat.  Drăgoi a ajuns în Timișoara acum câțiva ani, fiind cunoscut ca un om de afaceri care a decis să se mute din București în vest.

Alegerea noului șef de la Ligă necesită jumătate plus unu din voturi.