Evenimentul Zilei > Actualitate > Cupa Mondială 2014: Meciul de deschidere, de cinci ori mai comentat pe Facebook decât Oscar-ul
Cupa Mondială 2014: Meciul de deschidere, de cinci ori mai comentat pe Facebook decât Oscar-ul

Cupa Mondială 2014: Meciul de deschidere, de cinci ori mai comentat pe Facebook decât Oscar-ul

Meciul de deschidere a Cupei Mondiale de fotbal 2014, Brazilia - Croaţia 3-1, a generat 58 de milioane de postări pe Facebook, de aproape cinci ori mai mult decât ceremonia de decernare din acest an a premiilor Oscar, informează Reuters, preluat de Agerpres.

Potrivit Facebook, cei mai activi au fost bărbaţii între 18 şi 24 de ani, iar faza cea mai comentată a fost primul gol al lui Neymar, prin care Brazilia a egalat după autogolul lui Marcelo.

Pe locul doi s-a situat controversatul penalty transformat de Neymar, ce a adus-o pe Selecao în avantaj.

Cea mai activă ţară pe Facebook în timpul meciului a fost Brazilia, cu 16 milioane de postări, urmată de Statele Unite şi Anglia.

Cele 58 de milioane de postări "reprezintă de peste 20 de ori capacitatea tuturor stadioanelor Cupei Mondiale", a transmis Facebook într-un comunicat. 

Mondialul este o mare oportunitate de afaceri pentru companii ca Facebook, în condiţiile în care fani din toată lumea folosesc reţelele sociale pentru a comenta live evenimentele.

Cupa Mondială FIFA 2014 Brazilia, pe evz.ro. Cititorii evz.ro vor avea posibilitatea să urmărească tot ce ține de competiția FIFA World Cup Brazil, într-o categorie specială a site-ului nostru aflata în secțiunea SPORT.

AICI puteți să aflați PROGRAMUL MECIURILOR de la Cupa Mondială 2014, SCORURI Campionatul Mondial 2014STIRI de la Cupa Mondială din Brazilia și REZULTATE meciuri Cupa Mondială 2014.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: