Evenimentul Zilei > Monden > Cunoscut om de televiziune, distrus! „Îmi plânge sufletul. Cât de crudă este viața!”
Cunoscut om de televiziune, distrus! „Îmi plânge sufletul. Cât de crudă este viața!”

Cunoscut om de televiziune, distrus! „Îmi plânge sufletul. Cât de crudă este viața!”

Moartea nu are milă de oameni și îi seceră, deopotrivă, pe tineri și bătrâni, femei și bărbați.

Unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din grupul Intact trece în aceste zile prin clipe dificile. Răzvan Botezatu, vedeta de la Antena Stars, deplânge decesul unei bune prietene. Raluca s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu o maladie teribilă, iar vestea morții ei i-a șocat pe apropiați.

Printre aceștia, și Răzvan Botezatu. Îndurerat, vedeta de televiziune a scris un mesaj de adio pe Facebook, exprimându-și regretele pentru dispariția bunei sale prietene.

În aceste momente îmi plânge sufletul… nu pot să cred cât de crudă este viața și necruțătoare… Dumnezeu să te odihnească în pace, draga mea prietenă de suflet. Drum lin… Te voi iubi mereu si te voi păstra în suflet, Ralucuța mea nu te voi uita! Dumnezeu să te odihnească în pace”. Cuvinte grele, care exprimă cât de apropiați erau cei doi.

Răzvan Botezatu a atașat și două fotografii cu prietena sa, iar urmăritorii i-au transmis și ei condoleanțe. „Odihnă veşnică, draga noastră! Din păcate, aşa ai reuşit să ne aduni, să ne revedem! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, acum eşti lângă tatăl tău”, „Condoleanțe familiei și multă putere în ceasul acest greu”, „Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică, a fost un om minunat, dar, din păcate, boala nemiloasă nu iartaă pe nimeni”.

Purtând haine de doliu, Răzvan Botezatu a aprins o lumânare albă pentru sufletul celei care a fost prietena lui apropiată, Raluca.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: