După ce, marți, pe Facebook, Alexandru Cumpănașu a scris că “ o țară întreagă s-a convins: fetele (Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu) sunt in viață și totul este o mascaradă”, Alexandru Cumpănașu anunță, în această seară, că a înregistrat la DIICOT, oficial, mai multe solicitări. El anexează și o copie a cererii în care menționează că este “reprezentantul convențional” al soților Măceșanu.

Prima solicitare vizează „efectuarea unei noi expertize internaționale în cazul stabilirii ADN al Alexandrei la un laborator extern” din America. În plus, el cere “reaudierea lui Daniel Dincă, Daniela Dincă, Ionuț Dincă și soția lui Gheorghe Dincă, ținând cont de indiciile și probele depuse la dosar pentru trafic de persoane și implicarea în răpirea Alexandrei”. Alte solicitări se referă la reaudierea prietenului Alexandrei, audierea primarului localității Silindia și reaudierea lui Nicolae Cilan.

“Ținând cont de negarea lui Dincă cu privire la Luiza Melencu, mâine vom depune și solicitarea de reaudiere a lui Gheorghe Dincă în cazul răpirii Alexandrei”, mai postează Alexandru Cumpănașu. El va depune și plângere penală pe numele medicului de la INML care a semnat Actul Constatator de Deces în cazul Alexandrei pentru abuz în serviciu și constituirea de probe false.

“De asemenea, mâine vom solicita audierea tuturor membrilor clanului Băboi pentru a stabili legătură dintre Gheorghe Dincă și membrii acestui clan”, spune Cumpănașu. În urmă cu o zi, el scria: “Spre deosebire de alți papagali, printre care și Dăncilă, care au candidat și au dispărut, eu, de aici, din societatea civilă, voi lupta pentru TERMINAREA CLANURILOR și a terorii asupra copiiilor noștri. Pentru că eu am avut si am o CAUZA. Și oricine vine alături, cu bună intenție, este binevenit. Politician, simplu cetățean, procuror, polițist, judecător, etc”, chemând lumea, sâmbătă, în Piața Constituției.

 

Te-ar putea interesa și: