Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum se poate câștiga un Ford Mustang Fastback cu 30 RON rulați la cazino online (P)
Cum se poate câștiga un Ford Mustang Fastback cu 30 RON rulați la cazino online (P)

Cum se poate câștiga un Ford Mustang Fastback cu 30 RON rulați la cazino online (P)

Lumea jocurilor online este plină de oportunități, iar divertismentul se asociază foarte bine cu promoțiile la Vlad Cazino, unul dintre cele mai apreciate cazinouri online licențiate în România.

Se poate spune fără îndoială că Vlad Cazino este cel mai activ cazino de pe piața locală, pregătind mereu fel de fel de campanii pentru clienții activi, nu doar pentru clienții noi.

Cea mai nouă promoție promite premii foarte tentante, inclusiv un premiu cu totul impresionant – un automobil Ford Mustang în valoare de 45.500 Euro. În plus, se pot primi o parte dintre cele 500.000 de rotiri la sloturi.Însă tentația principală este… cel mai șmecher Mustang.

Șansele în campanie se pot cumula

Orice client care respectă regulamentul campaniei promoționale are posibilitatea de a fi câștigător. În perioada 14 septembrie – 29 noiembrie 2020, este necesară rularea a cel puțin 30 RON pe www.vladcazino.ro, urmând pașii prevăzuți de organizator. Pentru a putea spera la premii, orice persoană trebuie să aibă (sau să îți facă) un cont cu bani reali pe Vlad Cazino. Campania „Câștigă VladMobilul sau 500.000 rotiri” vizează jocurile de sloturi online, mese de ruletă și blackjack din secțiunea Live Casino și jocurile din camerele de Bingo.

Mecanismul de participare este foarte simplu și accesibil: autentificat în contul de client la Vlad Cazino, participantul trebuie să acceseze secțiunea Promoții, să dea click pe „Câștigă VladMobilul sau 500.000 rotiri” și să se înscrie de pe butonul galben „Optați”. Ulterior, fiecare 30 RON jucați în secțiunile menționate mai sus oferă un tichet la extragerile săptămânale și la cea finală. Tichetul este garantat, indiferent dacă la jocurile respective clientul pierde sau câștigă. În concluzie, cu cât se joacă mai mult, cu atât se obțin mai multe tichete, deci mai multe șanse de câștig ale premiilor din campania promoțională.

10 extrageri săptămânale + Marea Extragere Finală

Până la Marea Extragere de la finalul lunii noiembrie sunt programate nu mai puțin de 10 extrageri săptămânale. În fiecare săptămână, 300 de clienți norocoși vor primi un total de 50.000 de rotiri la sloturi online. Sistemul prevede acordarea de rotiri astfel: 1000 de rotiri pentru locurile 1 – 5, 750 de rotiri pentru locurile 6 – 15, 500 de rotiri pentru locurile 16 – 30, 250 de rotiri pentru locurile 31 – 50 și 100 de rotiri pentru locurile 51 – 300.

Rotirile vor fi acordate la sloturile Shining Crown (0.20 RON/rotire, în browser pe mobil), Lady of Fortune (0.75 RON, pe desktop sau mobil) și Joker Reels (0.20 RON, în browser pe mobil). La Marea Extragere Finală va fi aflat și numele celor care câștigă marele premiu – un automobil Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP în valoare de 45.500 de euro. Câștigătorul va fi contactat în termen de 3 zile de la finalizarea extragerii și nu va putea opta pentru a primi bani în schimbul mașinii.

Și mai multe oportunități de câștig la Vlad Cazino

Campania „Câștigă VladMobilul sau 500.000 rotiri” este impresionantă, dar nu este tot ceea ce oferă în prezent Vlad Cazino în materie de premii! În luna septembrie, se poate participa și la turneele Lucky Spin Vlad Cazino, unde există șanse pentru 100.000 de rotiri și telefoane Samsung Z Flip. De asemenea, la turneele speciale pentru sloturile de la Pragmatic Play se poate juca pentru premii zilnice surpriză cuprinse între 100 și 5.000 RON și premii săptămânale de până la 25.000 RON.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.