Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum se păstrează dragostea proaspătă? Bagi sotul în congelator. Caz socant
Cum se păstrează dragostea proaspătă? Bagi sotul în congelator. Caz socant

Cum se păstrează dragostea proaspătă? Bagi sotul în congelator. Caz socant

Pare a fi scenariul unui film horror şi totuşi s-a întâmplat. Cadavrul unui bărbat a fost găsit în congelatorul locuinţei după 11 ani. Poliţia habar nu a avut că soţul era pus la păstare.

Potrivit celor ce relatează The Independent, corpul ar fi stat în congelator 11 ani. Poliţia a descoperit resturile după ce a găsit un alt cadavru, acela al soţiei Jeanne Souron-Mathers, de 75 de ani.  În prezent se cercetează cauza morţii.

Femeia ar fi murit în patul său în circumstanţe naturale, în timp ce o autopsie va stabili cauzele morţii soţului
Corpul din congelator, în fapt, a fost identificat ca fiind al lui Paul Edwards Mathers de 69 de ani. Ofiţerul de poliţie Jeremy Hansen a afirmat că l-a găsit complet intact într-un congelator orizontal din casă.

Anchetatorii nu ştiu deocamdată cum a murit şi dacă soţia sa e implicată, dar suspectează că a hotărât să-l păstreze în toată această perioadă ca pe un trofeu. Pe baza mărturiilor locuitorilor din complexul rezidenţial, aceştia declară că nu l-au mai văzut pe Mathers de cel puţin 11 ani, timp în care acesta a stat „liniştit” la păstrare.

„Nu se observă nicio traumă vizibilă, dar resturile au fost trimise la medicul legist pentru verificări de specialitate”, a declarat poliţistul. Souron-Mathers locuia în apartament din 2007 în oraşul Tooele, care se află la aproximativ 25 de mile vest de Salt Lake City.