Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum să scapi de închisoare? „Dieta minune” care te ferește de belele
Cum să scapi de închisoare? „Dieta minune” care te ferește de belele

Cum să scapi de închisoare? „Dieta minune” care te ferește de belele

O persoană din Marea Britanie a reușit să evite închisoarea printr-un noroc chior. Nu s-ar fi gândit vreodată că cel mai mare „dezavantaj” al său îi va salva bătrânețea.

Un escroc a reușit să evite închisoarea din cauza greutății sale. Autoritățile au declarat că bărbatul este prea gras și a ar fi mult prea greu să îl „găzduiască”.

BArry Beardall a furat mai mulți bani de la John Ryan și a fost prins. În primă fază, fusese condamnat la închisoare, dar ulterior judecătorii au decis să îl suspende, întrucât cântărea peste 170 de kilograme, lucru ce le-ar fi dat bătăi mari de cap angajaților de la închisoare.

Judecătorul Peter Henry din Southampton a declarat că bărbatul de 177 de kilograme, în vârstă de 74 de ani, ar avea nevoie de îngrijitori întrucât nu se poate descurca singur din cauza greutății sale. Aceștia ar trebuie să fie cu el non-stop, de dimineața până seara, pentru a-l da jos din pat și a-l ajuta să se miște.

Acesta a mai adăugat că bărbatul ar cauza „probleme” staffului de la închisoare din cauza condiției sale fizice, așa că a hotărât să îi suspende pedeapsa.

Procurorul Graham Gilbert a declarat că John Ryan a investit la bursă printr-o companie din Dubai în anul 2016, doar că ulterior i s-a spus că ar trebui să-și retragă banii, întrucât compania nu o duce prea bine și ar putea exista probleme.

Cel puțin 2360 de lire sterline au intrat în buzunarele lui Beardall de pe urma înșelătoriei.

Gilbert a mai spus că Beardall a comis această infracțiune în timp ce se afla încă sub investigația provocată de o altă escrocherie.

Acesta a mai adăugat că 7000 de lire sterline au fost trimise de Beardall către o companie cunoscută pentru fraudă. Ulterior acesta ar fi primit înapoi 3000 de lire în octombrie 2016, urmând ca apoi să mai primească 10.000.

Beardall nu a putut oferi dovezi clare care să ateste proveniența banilor, așa că procurorii au luat decizia de a-l închide în consecință, scrie publicația străină Mirror.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News