Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum și-a recunoscut Ponta înfrângerea în fața lui Iohannis. Ce i-a spus la telefon înainte de anunțarea rezultatului final.
Cum și-a recunoscut Ponta înfrângerea în fața lui Iohannis. Ce i-a spus la telefon înainte de anunțarea rezultatului final.

Cum și-a recunoscut Ponta înfrângerea în fața lui Iohannis. Ce i-a spus la telefon înainte de anunțarea rezultatului final.

Liviu Dragnea, șeful campaniei electorale a lui Victor Ponta, a dezvăluit conținutul convorbirii telefonice dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis.

Duminică seara, când lucrurile erau clare că Victor Ponta a pierdut alegerile, premierul a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Klaus Iohannis. ”L-am sunat să-l felicit!”, a fost singura dezvăluire făcută de Ponta.

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a povestit însă tot ce au discutat Ponta și Iohannis.

”Eram doar noi doi în cameră când l-a sunat pe Klaus Iohannis. A făcut un gest unic, de bărbăție, felicitându-l. I-a spus că va ieși public, deși nunărătoarea nu se terminase, și va recunoaște înfrângerea. I-a mai zis că speră că o să colaboreze și că nu va demisiona.

I-a atras atenția că, asa cum noi am recunoscut votul de duminică, și ceilalți să recunoască votul din 2012.”, a dezvăluit Dragnea la Antena 3.