Cum poți dubla cantitatea de suc stors de la lămâie

Cum poți dubla cantitatea de suc stors de la lămâie

În doar 20 de secunde poți dubla sucul stors de la o lămâie, fără prea mult efort.Este mai simplu decât crezi.

Trucul lui EmpireIQ pentru stoarcerea lămâilor

Un utilizator TikTok a împărtășit o serie de trucuri în bucătărie, inclusiv o metodă simplă de stoarcere a lămâilor. Procedeul ce durează 20 de secunde,  va reduce risipa și va asigura o economisire a banilor tăi.

Uneori, găsim să cumpărăm numai lămâi tari sau cu coajă foarte groasă, care sunt bune pentru o prăjitură dar în niciun caz pentru momentul în care vrem o limonadă.

Un expert culinar de pe TikTok a dezvăluit o tehnică simplă care îți va asigura mai multă valoare pentru banii tăi făcând economie atunci când cumpărăm citrice. Indiferent dacă stoarceți lămâile manual sau folosiți un storcător, asigurați-vă că urmați acest sfat care va adăuga doar 20 de secunde la timpul de pregătire a mâncării.

EmpireIQ își dezvăluie secretele

Într-un clip postat online, utilizatorul EmpireIQ (@zoyawrite804) a împărtășit o serie de hack-uri menite să „economisească timp și risipă”, începând cu sucul de lămâie. „Puneți lămâile la microunde timp de 20 de secunde înainte de a le stoarce”, a recomandat expertul culinar. „Acest truc simplu dublează cantitatea de suc pe care o vei obține”.

citrice / sursa foto: Dreamstime.com

El are și  explicația care stă în spatele metodei.

EmpireIQ a continuat: „Căldura descompune pereții celulari, făcând lămâia mai moale și mai ușor de stors.Metoda este perfectă pentru rețete, cocktailuri sau o limonadă zemoasă”.

Trucul funcționează pe toate citricele

Nu doar atât, dar trucul funcționează și pe alte fructe. „Această metodă funcționează și pentru lime și portocale,” a adăugat EmpireIQ. „Economisește bani și obține mai mult suc cu mai puțin efort.” "Fructele tale citrice nu vor mai fi niciodată irosite", declară expertul culinar

În încheierea videoclipului cu sfaturi pentru bucătărie, EmpireIQ a recomandat să folosești o lingură în loc de un cuțit pentru a curăța ghimbirul, din cauza „suprafaței sale dificile și denivelate”.

EmpireIQ a oferit, de asemenea, un truc ingenios pentru cei care uită să scoată untul din frigider la timp: „Feliile mici se înmoaie mult mai repede decât un baton întreg de unt, ceea ce face mai ușor să fie amestecate în aluaturi sau compoziții.”

Ne puteți urmări și pe Google News