Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum ne MINT RUŞII cu privire la UCRAINA şi ce armă TERIBILĂ foloseşte, constant, Vladimir Putin
Cum ne MINT RUŞII cu privire la UCRAINA şi ce armă TERIBILĂ foloseşte, constant, Vladimir Putin

Cum ne MINT RUŞII cu privire la UCRAINA şi ce armă TERIBILĂ foloseşte, constant, Vladimir Putin

Războiul cibernetic are mulţe faţete şi reprezintă, în ultimii ani, una dintre cele mai mari ameninţări pentru securitatea naţională a statelor occidentale.

  SUA au ARUNCAT ÎN MARE zeci de elicoptere militare. Decizia TERIBILĂ care a SIDERAT Rusia | GALERIE FOTO 

Atunci când vine vorba despre reţelele de socializare, atacurile cibernetice nu vin doar din spargerea sistemelor de securitate şi din “hacking-ul tradiţional”.

Moscova şi-a construit o adevărată armată de războinici ai Internetului, care se află sub umbrela Agenţiei de Cercetare pe Internet şi organizează, constant, campanii de dezinformare, menite să susţină invazia din Ucraina şi politicile Kremlinului.

Aşa-numiţii “troli” muncesc din greu şi fiecare dintre ei lasă 135 de comentarii în decursul a 12 ore de muncă.

Mai mult decât atât, fiecare trol trebuie să posteze pe reţelele sociale 50 de articole de ştiri pe zi, în timp ce administrează şase conturi false de Facebook şi 10 conturi false de Twitter, ceea ce are ca rezultat o amplă campanie de dezinformare pe Internet, dictată de Kremlin.

În ciuda sancţiunilor economice care au aruncat Rusia în recesiune economică, Moscova crede îndeajuns de mult în utilitatea misiunii de propagandă pe Internet, încât să angajeze 400 de troli, cărora să le aloce un buget lunar de 400.000 de dolari, conform publicaţiei Business Insider.


  RUSIA s-a umplut de RUŞINE! Cum arată, în interior, NAVETA SPAŢIALĂ pe care Putin o ascunde de ochii SUA | GALERIE FOTO