Evenimentul ZileiActualitateRUSIA s-a umplut de RUŞINE. Cum arată, în interior, NAVETA SPAŢIALĂ pe care Putin o ascunde de ochii SUA | GALERIE FOTO

RUSIA s-a umplut de RUŞINE. Cum arată, în interior, NAVETA SPAŢIALĂ pe care Putin o ascunde de ochii SUA | GALERIE FOTO

RUSIA s-a umplut de RUŞINE. Cum arată, în interior, NAVETA SPAŢIALĂ pe care Putin o ascunde de ochii SUA | GALERIE FOTO
Un fotograf şi explorator urban rus a publicat o serie de imagini inedite cu prototipul unei navete a programului spaţial rusesc pe care s-a aşternut praful într-un hangar abandonat din Kazakhstan.

  BEIZADELELE sfidătoare din ŞCOLILE PRIVATE se BĂLĂCESC în lux. Ce postează elevele obraznice pe reţelele sociale | GALERIE FOTO 

Hangarul se află la Cosmodromul Baikonur, care este, încă, folosit şi în prezent, mai ales după ce NASA a decis închiderea programului Space Shuttle, iar rachetele ruseşti Soyuz au rămas singura modalitate pentru astornauţi de a ajunge pe Staţia Spaţială Internaţională.

Navetele descoperite de Ralph Mirebs reprezintă ultima rămăşiţă a unui program spaţial care a fost lansat în 1974 şi a durat până în 1993.

Singura navetă operaţională a programului, Orbiter 1K1, a efectuat un zbor pe orbită fără echipaj la bord şi a fost distrusă, după ce hangarul în care era depozitată s-a prăbuşit în 2002.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, ce a rămas din ambiţiile Rusiei de a cuceri spaţiul cosmic.


  15 FOTOGRAFII de COŞMAR care îţi vor da FIORI. Explicaţiile sunt HALUCINANTE! | FOTO cu impact emoţional
Accesează: