Evenimentul Zilei > Monden > Cum își răsfață fostul consilier al lui Ludovic Orban soția. Nu se uită la bani când vine vorba de mama copilului lui
Cum își răsfață fostul consilier al lui Ludovic Orban soția. Nu se uită la bani când vine vorba de mama copilului lui

Cum își răsfață fostul consilier al lui Ludovic Orban soția. Nu se uită la bani când vine vorba de mama copilului lui

Fostul consilierul al lui Ludovic Orban a devenit, la mijlocul lunii ianuarie, tătic și a răsplătit-o pe soția lui pentru acest lucru. El a pregătit o mulțime de cadouri scumpe pentru aleasa lui, dar și pentru copil.

Mihai Gabriel Popescu, fostul consilierul al lui Ludovic Orban a devenit, la mijlocul lunii ianuarie, tătic și a simțit nevoia să o răsfețe pe soția lui pentru băiețelul pe care l-a adus pe lume. Mai mult, el deja a ales nașul pentru copil, mai exact pe milionarul Dragoș Sprânceană.

„A fost dragoste la prima vedere. Pe lângă nume, mi-a furat pe loc inima. Sa fii tată de băiat e o senzație nouă. Este un sentiment pe care nu l-am mai avut până acum cu toate că am trait multe. A luat nota mare la naștere. Îi urez sănătate, noroc și succes în viață”, a spus acesta.

Acum, fostul consilierul al lui Ludovic Orban și-a dus soția în SUA pentru a îi cumpăra un cadou luxos. El a declarat că partenera lui merită orice și că a fost o luptătoare. „S-a chinuit mult și merită. E femeia care mi-a adus pe lume o comoară și trebuie răsplătită”, s-a confesat apropiaților Mihai Gabriel Popescu.

Soția acestuia a cerut un colier de 100.000 de euro din SUA, iar Mihai Gabriel Popescu deja l-a comandat. Partenera lui urmează să primească și un inel foarte scump.

Sursă CANCAN

Cine este fostul consilier al lui Ludovic Orban

Mihai Gabriel Popescu, fost consilier al lui Ludovic Orban, a stat în Miami. În vila acestuia au fost filmate multe dintre scenele filmului „Miami Bici”, regizat de Matei Dima și Codin Maticiuc. Și noul tătic a jucat în această producție.

El a intrat în politică în 1990, în PNȚCD. Acesta avea numele identic cu al nepotului lui Ion Diaconescu și era confuncat cu „nepotul fruntașului țărănist”. În 2007, Mihai Gabriel Popescu a devenit „mâna dreaptă” a lui Ludovic Orban la Ministerul Transporturilor și a primit porecla „Pricopsitu.”

De ceva vreme, acesta a renunțat la politică și a început să facă afaceri. El își dedică o mare parte din timp familiei, potrivit Cancan.