Evenimentul Zilei > Politica > E cumplit ce s-a aflat despre Ludovic Orban! Chiar un apropiat de-ai lui a confirmat
E cumplit ce s-a aflat despre Ludovic Orban! Chiar un apropiat de-ai lui a confirmat

E cumplit ce s-a aflat despre Ludovic Orban! Chiar un apropiat de-ai lui a confirmat

Chiar în ziua în care și-a dat demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților, Ludovic Orban a fost atacat virulent de Florin Roman, care la un moment dat a fost un colaborator foarte apropiat de-ai săi.

Într-o postare pe Facebook, Florin Roman a subliniat că în ultimele luni a făcut eforturi mari să nu-i dea o replica lui Ludovic Orban, în contextul campaniei pentru alegerile din PNL. Totuși, ultimele remarci ale fostului președinte al PNL l-au adus la exasperare pe deputat.

Practic, Roman i-a reproșat lui Orban că i-a trădat pe liberali doar pentru a-și apăra interesele. În plus, vicepreședintele Camerei Deputaților i-a reproșat fostului lider liberal că a menajat prea mult PSD.

De asemenea, Orban a fost acuzat că s-a comportat injust cu prim vicepreședintele PNL, Rareș Bogdam, dar și cu președintele României, Klaus Iohannis.

Înainte de a citi postarea lansată de Florin Roman, amintim că el a fost propus de grupul PNL pentru a prelua conducerea interimară a Camerei Deputaţilor.

Acuzații grele pentru Ludovic Orban

„Am refuzat până azi să-i răspund public lui Ludovic Orban, la atacurile neîncetate de câteva luni la adresa PNL, a premierului PNL, a preşedintelui României şi a liderilor PNL. Nu o să-i răspund nici azi, pentru că, la cât rău a făcut în ultima perioadă PNL, nici nu merită.

Ludovic Orban

Nici el, nici argaţii lui! O să transmit însă liberalilor adevăraţi care iubesc partidul, nu celor care sunt loiali unui om, câteva gânduri, pentru ca altfel, doar vocea ultimului mohican al unei generaţii politice eşuate se va auzi.

Am lucrat cot la cot cu Ludovic Orban. La greu! Că la bine s-a înconjurat de ţuţeri, cum îi place să spună. Are meritul de a şti să se folosească de oameni”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Dacă nu este în stare să mulţumească PNL şi lui Klaus Iohannis, măcar să mulţumească PSD, care l-a votat premier. Atunci, lui Ludovic Orban nu-i mirosea PSD.

Roman nu înțelege discreția lui Orban

Drept dovadă, după ce a ajuns premier nu a atacat niciodată PSD! Era prea ocupat să înjure liderii PNL. Ne-a trădat în favoarea USR, la negocierea portofoliilor, cedând totul doar pentru ca el să fie preşedintele Camerei Deputatilor!

Azi a demisionat! Zice el, că din onoare! Fals! A renunţat la ceva ce nu mai avea din momentul in care a pierdut preşedinţia PNL într-un congres cu 5.000 de oameni, pe care el şi l-a dorit!

Nu poţi vorbi de onoare când tu îţi împroşti colegii zi de zi, îi ataci mizerabil, le faci dosare şi îţi bati joc de munca liberalilor. Nu poţi să furi munca lui Rares Bogdan la alegerile europarlamentare, a lui Klaus Iohannis la prezidenţiale, a primarilor liberali la locale, spunând tu, Ludovic Orban, ca ai dus singur aceste batalii, doar tu şi ţuţerii tăi!

Unii veniţi direct din simbria USR! PNL a fost bun pentru Ludovic Orban doar cât timp a fost condus de el! Acum nu mai este bun, pentru ca nu mai e el! Asta este filosofia unui om care îşi încheie marea lui aventura politica!

Eu cel puţin îţi spun! La revedere Ludovic Orban! PNL este unul singur, cu sau fără tine!”, a scris Florin Roman pe Facebook.