Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată VIAŢA femeii care trăieşte într-un BUNCĂR din al Doilea Război Mondial | GALERIE FOTO
Cum arată VIAŢA femeii care trăieşte într-un BUNCĂR din al Doilea Război Mondial | GALERIE FOTO

Cum arată VIAŢA femeii care trăieşte într-un BUNCĂR din al Doilea Război Mondial | GALERIE FOTO

Nu există limite când vine vorba despre imaginaţia oamenilor de a găsit soluţii în situaţii care par imposibile, iar casele sunt cel mai bun exemplu al ingeniozităţii oamenilor şi subiectul unor transformări incredibile. V-aţi gândi că un buncăr din al Doilea Război Mondial ar putea fi o casă modernă?

Buncărul a fost construit în 1942, în Marea Britani,  pentru apărarea civililor in timpul războiului. Locul însă s-a degradat în timp, fiind aporape imposibil de restaurat. Asta până când Elizabeth Strutton a făcut minuni şi l-a readus la viaţă, scrie elitereaders.ro.

A durat cinci ani pentru a schimba locul de sub pământ. Deşi pare cam la fel, sistemul de ventilaţie, de apă şi ţevile au fost toate modernizate. Buncărul este luminat natural prin intermediul unor tuburi. Interiorul nu dezvăluie nicio secundă că acesta ar fi fost un buncăr vreodată. Locuinţa are un living spaţios, bucătărie, trei camere şi două băi.