Evenimentul Zilei > Monden > Cum arăta Irina Rimes în cada cu lapte, la debut. Clipul pe care mulți ar dori să-l vadă!
Cum arăta Irina Rimes în cada cu lapte, la debut. Clipul pe care mulți ar dori să-l vadă!

Cum arăta Irina Rimes în cada cu lapte, la debut. Clipul pe care mulți ar dori să-l vadă!

Una dintre cele mai în vogă cântărețe de la noi, Irina Rimes, a debutat cu un videoclip în care apărea goală, într-o cadă plină cu lapte, înconjurată de lumânări aprinse.

Una dintre cele mai apreciate artiste, moldoveanca Irina Rimes, a împlinit pe 22 august frumoassa vârstă de 29 de ani. Pe lângă succesul pe care îl înregistrează melodiile pe care le lansează, frumoasa moldoveancă este și jurat la una dintre cele mai urmărite emisiuni TV, „Vocea României”.

Fără teamă de a greși, putem spune că până la această vârstă, artista din Republica Moldova a reușit performanțe cu care puțini artiști din generația ei se pot lăuda. De altfel, nici nu este de mirare că revista Forbes România a inclus-o, anul trecut, în topul celor mai de succes tineri „sub 30 de ani”.

Moldoveanca a debutat în România cu piesa „Visele” care, în anul 2016 a rupt toate topurile și audiențele, fapt ce i-a adus recunoașterea și aprecierea publicului de la noi.

Irina Rimes a debutat, însă, ceva mai devreme, cu o altă piesă, „Earthquake”, sub numele de scenă IRRA.  Piesa a avut și un videoclip pentru care artista a pozat aproape dezbrăcată. Clipul melodiei a fost scos de pe internet, astfel încât cei ce și-ar fi dorit să o vadă pe frumoasa moldoveancă arătându-și formele trebuie să-și pună pofta în cui.

Pentru această producție, Irina Rimes a filmat goală într-o cadă plină de lapte, înconjurată de lumânări aprinse, într-o atmosferă romantică.

„În cadrele cu cada s-au folosit peste 60 de litri de lapte, iar în cadă au mai adăugat și gheaţă carbonică care a produs efectul de fum”, povestea în perioada respectivă Christian Hillis, cel care s-a ocupat de machiajul artistei.

Ea a povestit, la momentul respectiv, într-un interviu, cum au decurs filmările și cât de obositoare a fost experiența.

„În afară de frigul pe care l-am suportat în primele 2 zile de filmăi, a fost super. Am filmat trei zile, aproape 24/24 și a fost foarte obositor (…) N-am avut nici un incident, totul a decurs conform planului, ploaia ne-a încurcat un pic, mai ales că eram îmbrăcată în latex (pe alocuri) și mă așteptam să fie mai cald”, a povestit Irina Rimes.

Irina Rimes și-a uimit fanii. Artistei i s-a atras atenția: „Ai grijă cum pozezi”