Cum a reușit Micutzu să slăbească 50 de kilograme. Alimentul pe care nu l-a mai mâncat opt luni

Cum a reușit Micutzu să slăbească 50 de kilograme. Alimentul pe care nu l-a mai mâncat opt luni Sursa foto: Arhiva EVZ

Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu, a avut mari probleme legate de greutatea. Celebrul comediant a considerat că este momentul o mare schimbare cu privire la alimentația sa, şi a reuşit.

Cosmin Nedelcu este cunoscut sub numele de Micutzu. El a participat la mai multe emisiuni de televiziune, dar a jucat şi în filme românești. De-a lunul anilor, bărbatul în vârstă de 37 de ani s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus. Comediantul le-a spus fanilor ce strategie a aplicat  pentru a pierde în greutate cu renunțând la anumite alimente.

Micutzu cântărea aproximativ 170 de kilograme

Micutzu cântărea aproximativ 170 de kilograme, iar acest lucru a reprezentat un semnal de alarmă pentru actor și a decis că trebuie să facă ceva în acest sens. Comediantul a început o dietă în timpul căreia a renunțat să mai consume anumite alimente.

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș”, a mărturisit Cosmin Nedelcu.

Ne puteți urmări și pe Google News

La ce aliment a renunţat Micutzu

Micutzu a dezvăluit că primul pas în dieta sa a fost să renunțe la carne și carbohidrați. „Am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, a povestit Micutzu în emisiunea realizată de Rifai.

Artistul a continuat prin a spune că, în urmă cu trei ani, avea un stil de viață dezordonat și că era dependent de mâncare. „Doar mâncarea a scăpat de sub control. Dar seara rupeam când venea vorba de mâncare. Era pe genul: Mănâncă, mă, să fii sănătos”.

Micutzu este cunoscut pentru show-urile sale de stand-up. Pe lângă aceste lucruri, el a jucat în mai multe seriale și filme. De asemenea, reușește să umple sălile de spectacol de aproximativ 17 ani.

De-a lungul timpului, comediantul a apărut și în mai multe show-uri de divertisment. Printre acestea se numără „Băieți de oraș” și „În Puii Mei”, unde a colaborat cu Mihai Bendeac, scrie wowbiz.ro.