Denise Rifai, pusă în dificultate de Micutzu: „Eu nu o să va iau de mână!”. Așa agață artistul

Denise Rifai, pusă în dificultate de Micutzu: „Eu nu o să va iau de mână!”. Așa agață artistul Sursa foto: Instagram

Micutzu a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Comediantul a pus-o în dificultate pe vedeta de la Kanal D după răspunsul pe care l-a dat în privința relațiilor sale.

Cosmin Nedelcu, cunoscut de fani sub numele de Micutzu, a fost invitatul lui Denise Rifai la emisiunea „40 de întrebări” de duminică, 15 ianuarie. Vedeta Kanal D a încercat să îl facă pe comediant să vorbească în legătură cu mai mai multe subiecte importante din viața sa. Jurnalista l-a întrebat de mai multe momente tensionate din viață, dar și despre relațiile sale.

Micutzu a reușit să o pună în dificultate pe Denise Rifai cu unul dintre răspunsurile sale. Jurnalista l-a întrebat care este cea mai tare replică de agățat pe care bărbatul a folosit-o de-a lungul timpului. Actorul din „Teambuilding” a mărturisit că el nu a folosit de-a lungul vieții replici de agățat. „Nu. Nu am replici de agățat. Nu știu. Habar n-am să agăț” a fost răspunsul comediantului.

Denise Rifai, pusă într-o situație dificilă de Micutzu

Jurnalista nu a trecut peste acest subiect și a continuat să îl întrebe pe comediant cum reușește să facă femeile să se îndrăgostească de el. Micutzu a replicat simplu „așa”, dând de înțeles că între ei ar putea să existe o legătură în viitor. Comediantul a continuat prin a spune că „în momentul acela femeile te ajută. Te iau de mână. Deobicei eu sunt neajutorat și cineva mă ajută”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Denise Rifai l-a întrebat pe Micutzu cum arată când este neajutorat, dar el a avut același răspuns simplu, „așa. Așa arăt”. Și de această dată comediantul a făcut referire la o posibilă legătură. Jurnalista a trecut cu zâmbetul pe buze peste acest moment și a spus că ea nu îl va lua de mână pe actor pentru că mai are întrebări de adresat. Aceasta nu a fost singura mărturisire importantă pe care Micutzu a făcut-o în timpul emisiunii de pe Kanal D. Actorul a recunoscut că nu îl suportă pe Mircea Badea, dar în ciuda conflictelor pe care le-au avut, nu ar vrea să ajungă la bătaie.