Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum a reacționat Adrian Năstase când a aflat că a devenit bunic
Cum a reacționat Adrian Năstase când a aflat că a devenit bunic

Cum a reacționat Adrian Năstase când a aflat că a devenit bunic

Fostul premier Adrian Năstase a devenit, astăzi, bunic. Bianca, soția lui Andrei Năstase, a născut un băiețel. Cei doi s-au căsătorit în luna ianuarie și au anunțat că vor face nunta la vară.

Adrian Năstase se afla la dezbaterea „Europa, încotro?” – eveniment organizat de europarlamentarii Norica Nicolai şi Mircea Diaconu, membri ai grupului politic Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa din Parlamentul European.

După ce a susținut un discurs în care a spus că Uniunea Europeană s-a schimbat mult în ultimii ani, iar România se află într-o "poziţie ingrată" ce aminteşte de "izolarea din anii ' 90", Năstase a făcut un anunț: „Vă rog iertaţi-mă. Am înţeles că avem o problemă demografică în Europa, eu mă bucur să vă anunţ că acum 10 minute populaţia României a crescut cu un bebeluş. Am un nepot și vă rog să-mi daţi voie să mă retrag”.

Bianca Ciuvăț și Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier, s-au căsătorit în luna ianuarie și au anunțat că nunta o vor face la vară și că la eveniment își vor invita toți prietenii.