Evenimentul Zilei > Sport > Cum a pierdut Gigi Becali banii cu care trebuia să-și plătească jucătorii. Era incredibil
Cum a pierdut Gigi Becali banii cu care trebuia să-și plătească jucătorii. Era incredibil

Cum a pierdut Gigi Becali banii cu care trebuia să-și plătească jucătorii. Era incredibil

Finanțatorul „roș-albaștrilor” era imprevizibil când venea vorba despre bani.

Un fost jucător al echipei Steaua a rememorat peripețiile pe care l-a avut în Ghencea, în perioada în care a colaborat cu Gigi Becali. Vivi Răchită a evoluat pentru „roș-albaștri” în perioada 2002 – 2004 și a plecat cu scandal, după ce a fost dat afară de patronul echipei. El a povestit modul în care îi plătea Becali pe jucători.

„Ne chema la Marriott când era ziua de salariu. Mergeam toată echipa, stăteam în antecameră. Era un birou mare, cu secretariat, la etajul 1 sau 2, în interioul hotelului. Intram pe rând, câte 2, câte 3, cu doi notari după noi. Am crezut că ne dă terenuri.

Era metoda lui să își asigure investiația. Noi semnam că domnul Gigi Becali personal ne donează cât avea fiecare de luat. Așa primeam salariile în perioada 2002, 2003, în donații. Acolo pe loc îi luam. Venea cu teancul, era incredibil”, a spus Răchită în emisiunea GSP Live.

Fostul fundaș și-a amintit cum a pierdut Becali banii de prime după o partidă de poker jucată cu Dumitru Sechelariu, fost patron al echipei FCM Bacău. Pe de altă parte, în alte ocazii, și Becali a câștigat confruntările cu „Seche”.

„Am pățit-o și cu prima noastră, odată, la Piatra Neamț. Am aterizat cu avionul de armată la Bacău. Eu citeam Academia Cațavencu, îl ironizau constant în perioada aia. Mi-a zis să nu mai citesc mizeria aia. Ne-a spus că după meciul de la Piatra Neamț ne dă primele, aveam vreo 3 de luat”, a mai declarat Răchită, care a continuat.

„Din păcate, Dumitru Sechelariu l-a așteptat la aeroportul militar din Bacău. L-a luat, iar după ce am câștigat, nu mai avea Gigi Becali bani. Probabil că îi pierduse. Au fost foarte multe momente. Am înțeles că pe Ciocoiu l-a luat la poker. Sunt povești fabuloase. Domnul Becali e ca în fabula aia, a scris mai multe cărți decât a citit”,

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: