„Funcția” a fost trecută pe o listă cu participanţii la un eveniment de comemorare a victimelor Holocaustului, ce a avut loc la Praga. Informația a fost publicată de Bucureşteanul. info

Cătălin Predoiu are deocamdată doar statutul de premier desemnat din partea PNL. „O situație ridicolă, dar care ne arata foarte mult despre caracterul oamenilor”, a comentat premierul Victor Ponta, pe Facebook, gestul lui Predoiu.

Nu știe ce au făcut organizatorii

Ulterior, Predoiu a dezmințit. „Cei care mă cunosc știu că singurul mod în care mă prezint și recomand este foarte simplu: Cătălin Predoiu. Am avut onoarea să fiu invitat la evenimentul în cauză, dar, din motive obiective, nu am participat. În consecință, nu am avut nicio cunoștință despre modalitatea în care organizatorii au menționat prezența mea în tabelul de participare”, a arătat liberalul.

 

 

Cătălin Predoiu este cunoscut pentru titulaturile „ciudate” pe care şi le atribuie. După ce a părăsit ministerul Justiției, pe cartea sa de vizită erau scrise toate funcțiile publice pe care le-a avut: „ex-prim-ministru, ex-ministru de Interne, exministru al Justiției”, a scris brokerul Cristian Sima pe blogul său.

Și Antonescu era președinte cu carte de vizită

Un caz asemănător cu cel al lui Predoiu este cel al lui Crin Antonescu. În timpul mandatului de președinte interimar, care a durat 49 de zile, Antonescu și-a luat rolul foarte în serios. Și-a făcut și cărți de vizită. Pe ele și-a trecut două numere de telefon, o adresă de email specifică Administrației prezidențiale și funcția de președinte interimar (ad interim) – „President a.i. of Romania”.