Ilie Năstase pare că urăște singurătatea și nu poate rezista fără o parteneră. După ce s-a despărțit de Brigitte, el și-a găsit fericirea în brațele unei alte brunete care-i seamănă leit. O cheamă Ioana și a fost inclusiv logodnica lui Nick Rădoi.

Tânăra a vorbit pentru prima oară despre relația ei cu fostul tenismen. ”Da, suntem împreună! Mă simt foarte ok. Încă nu o pot numi relație, pentru că eu și domnul Ilie suntem la început, de vreo trei săptămâni ne știm. Ne-am cunoscut la mare, iar dânsul a făcut primul pas, însă nu vreau să dau detalii, prefer să rămână pentru noi. Aș putea să mai clarific un lucru, și anume acela că nu m-am mutat la el acasă. Nu se pune problema de așa ceva deocamdată, poate după ce va fi un om liber, însă până atunci nu! Ne bucurăm de vacanță deocamdată”, a declarat pentru Click! iubita lui Ilie Năstase.

Pentru că sunt la început, în perioada de tatonare, cei doi au plecat într-o escapadă în Sardinia, unde vor petrece o săptămână de huzur. Luna viitoare, Ilie Năstase și Brigitte ar putea deveni oficial divorțați, căci au primit termen în procesul existent la Judecătoria Sectorului 1, notează cancan.ro.