Iată că au trecut doi ani de când prințul Harry și Meghan Markle si-au unit destinele în fața prietenilor, a familiei și a lumii întregi la Castelul Windsor.

Nu toate poveştile cu duci şi ducese rămân “poveşti”

Începuturile de basm ale cuplului au luat o întorsătură după ce au anunțat că renunța la funcția de membri superiori ai familiei regale în ianuarie. În urma anunțului Harry a “negociat” cu regina Elisabeta a II-a și alți membri importanţi ai familiei pentru a ajunge la un acord cu privire la îndatoririle și obligațiile sale, iar pe 31 martie, cuplul a renunțat oficial la funcția de membru al familiei regale.

Au părăsit Regatul Unit și casa lor la Frogmore Cottage din Windsor, Anglia și, după o scurtă perioadă în Canada, s-au mutat la Los Angeles, unde sunt în prezent în carantină cu fiul lor de 1 an, Archie.

Noua lor casă

După câteva luni de stat în Canada, s-au mutat în Los Angeles, unde și-au petrecut majoritatea carantinei. Potrivit mai multor tabloide de peste ocean,  aceștia au s-au cazat la un conac  din Beverly Hills de 18 milioane de dolari. Iar preocuparea principală este să-şi găsească o casă a lor.

Tranziția

După câteva apariții regale în Marea Britanie la sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii martie, cuplul a renunțat oficial la îndatoririle lor pe 31 martie. Palatul Buckingham a confirmat, de asemenea, pentru ET că „familia regală și foştii duci de Sussex au convenit la o revizuire inițială de 12 luni pentru a asigura că aranjamentul funcționează pentru toate părțile.”

Munca lor

Pe măsură ce cuplul face progrese pentru a deveni independent din punct de vedere financiar, sunt voci care spun că au mai multe proiecte în lucru. În ianuarie Meghan a semnat un acord de voce cu Disney în schimbul unei donații către o organizație caritabilă pentru animale sălbatice, Elephants Without Borders.

O sursă a spus a declarat pentru tabloidele britanice  că Prințul Harry este în discuții cu Goldman Sachs pentru a fi prezentat ca invitat pentru seria de interviuri „Talks at GS”. Nu s-a confirmat nimic în legătură cu potențialul angajament.

De asemenea, Harry a vorbit recent la un eveniment organizat de JPMorgan din Miami, unde a primit 2 milioane de dolari. Dar nimeni nu a confirmat că aceasta ar fi fost suma primită de la cea mai puternică bancă din lume…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE