Designerul Iulia Albu și-a încheiat contractul cu PRO TV. Criticul de modă avea propria rubrică, în fiecare marți, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În spațiul public se zvonește că Iulia Albu ar fi semnat deja un contract cu o altă televiziune. Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” ar fi încheiat o înțelegere avantajoasă cu șefii de la Antena 1, potrivit cancan.ro.

Iulia Albu începe un nou capitol

Iulia Albu era gazda rubricii „Marțea Neagră”, din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță și ar fi urmat să continue colaborarea cu PRO TV până la finalul lunii iunie, însă se pare că lucrurile au luat-o pe un alt făgaș, după ce s-a aflat de televiziunea cu care creatoarea de modă a semnat.

Iulia Albu a dat vestea plecării sale pe Facebook, unde a notat că va începe un nou capitol. „A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulţumesc PRO TV și întregii echipe «La Măruţă» pentru patru ani frumoşi. Sunt mândră că «Marțea Neagră cu Iulia Albu», proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la PRO TV. Vă mulţumesc vouă, celor ce mă urmăriţi, și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează?”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Ce a spus Iulia Albu despre noul proiect la podcastul lui Măruță

Criticul de modă a transmis, în podcastul lui Cătălin Măruță, că va face parte dintr-un nou proiect. Cătălin Măruță a încercat să afle care e televiziunea cu care Iulia Albu a semnat, motiv pentru care i-a adresat câteva întrebări. După ce Măruță a pronunțat numele unui post de televiziune, la montaj s-a decis ca acesta să fie acoperit de un sunet.

Criticul de modă i-a promis lui Cătălin Măruță că îl va mai contacta, cu diverse ocazii, chiar dacă nu va mai fi gazda rubricii din emisiunea sa.

„O să te mai uiți la Pro TV când o să fii la …?”, a întrebat Cătălin Măruță. „O să mă uit în măsura în care mă uit și acum”, a răspuns Iulia Albu.