Evenimentul Zilei > Monden > Plecare de la PRO TV. Iulia Albu renunță la rubrica realizată în cadrul emisiunii lui Măruță
Plecare de la PRO TV. Iulia Albu renunță la rubrica realizată în cadrul emisiunii lui Măruță

Plecare de la PRO TV. Iulia Albu renunță la rubrica realizată în cadrul emisiunii lui Măruță

Criticul de modă Iulia Albu a luat o decizie neașteptată. Ea a anunțat că va pleca de la PRO TV.

„A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc Pro TV și întregii echipe La Măruță pentru patru ani frumoși. Sunt mândră că Marțea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la Pro TV.

Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? Vă pup cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba”, a anunțat Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.

Iulia Albu încheie colaborarea cu PRO TV după 4 ani. Ea a realiza o rubrică, în fiecare zi de marți, în emisiunea “La Măruță”, în care  critica ținutele vedetelor.

Din toamnă,fosta soție a creatorului de modă Mihai Albu își va oferi serviciile unui alt proiect, însă a fost zgârcită în a da amănunte. S-a limitat să spună că are mai multe proiecte personale, pe lângă cele din televiziuni.